Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 25. 14:05, szerda | PR

Hibátlan GIR rendszerek

Hibátlan GIR rendszerek

A magyarországi telephelyeken már egy évtizede megbízhatóan, műszaki hibák nélkül biztosítják a GIR automata rendszerek az üzemi tankoláshoz szükséges minden feltételt.

A Multicore Kft. különböző üzemanyagok töltő rendszerek telepítésével, teljes körű szervizelésükkel is foglalkozik. Egyetlen olyan eset sem történt tíz év alatt Magyarországon, hogy egy GIR rendszer műszakilag meghibásodott volna. A Multicore Kft. szervízhálózatának munkatársai a tavalyi évben kapták az első bejelentést egy békéscsabai GIR üzemi tankolóautomata hibájáról. A munkatársak kíváncsian mentek a helyszínre, sokakat foglalkoztatott, mi történt a mindaddig hibátlannak hitt GIR gyártmányú automatával. Békéscsabán derült ki, hogy a töltőállomást egy egységes villámcsapás érte, ezért volt szükség a szervizcsapat közbelépésére.

A GIR technológia olyan magas színvonalat képvisel, hogy 10 éve minden Magyarországra telepített rendszer hiba nélkül működik. Számos további előnnyel rendelkezik a GIR amellett, hogy feltétel nélkül hibátlanul képes üzemelni. Jogosítja a flották tankolásait az automata tankoló rendszer, elemzi egyben az üzemanyag fogyasztást, valós időben vagy önálló üzemmódban is. A rendszerhez elektronikus szintmérő, mosó vezérlés, sorompó beléptetés csatlakoztatható. A jármű vagy sofőrazonosítás PIN kóddal is történhet, elektronikus kártyával, koronggal. Több telephelyet is képes egyszerre kezelni a központban futó szoftver.

A rendszer sajátossága, hogy akár 16 töltőpontot, különböző gyártmányú kútoszlopok és adblue kiadók egyidejű vezérlésére is képesek. LCD kijelzővel rendelkezik, az azonosítás billentyűzeten, kód segítségével történik. Az adatmentés USB-portokon keresztül történik pendrive-ra. 2500 tankolási adat tárolása, 3000 jármű azonosítása, 3000 járművezető azonosítása történik. Életre szóló megoldást jelent a GIR kiforrott technológiája az üzemi tankoláshoz. Ha Önnek is szüksége van egy megbízható automata rendszerre, amely több, mint tíz éve nem okoz csalódást a felhasználóknak Magyarországon, akkor keresse bátran a Multicore Kft. munkatársait, akik készségesen állnak rendelkezésére!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.