Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 20. 14:00, szombat | Helyi önkormányzati

Határszemlén jártak Földi Lászlóval a Pest megyei városvezetők

Határszemlén jártak Földi Lászlóval a Pest megyei városvezetők

Szemlét tartott Földi László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője és több Pest megyei település polgármestere a magyar–szerb határszakaszon, ahol a rendőrök és a katonák hónapok óta védik Magyarországot és Európát az illegális bevándorlók áradatától.

A kormánypárti politikus – aki április 8-án ismét a Fidesz-KDNP egyéni országgyűlési képviselőjelöltje lesz Cegléden, Nagykőrösön, Abonyban és a választókerület többi településén – elmondta: Palya István Kálmánnal (Jászkarajenő), Pásztor Imrével (Kőröstetétlen), Bodnár Andrással (Kocsér) Hegedűs Ágotával (Cegléd), Petrányi Csabával, (Újszilvás), Körtvélyesi Attilával (Nagykőrös), valamint Török Csaba ceglédi rendőrkapitánnyal és Szokolai Attila ceglédi sajtóreferenssel meglátogatták és megajándékozták azt a 35 Pest megyei rendőrt, aki Szeged térségében szolgál. Ezt követően megtekintették a határkerítést és konzultáltak a rendvédelmi szervezetek jelenlévő vezetőivel.

„Megbizonyosodtunk arról, hogy a fizikai határzár – az időben megalkotott jogszabályokkal együtt – továbbra is alkalmas az ország és Európa védelmére, ugyanakkor önmagában kevés lenne a rendőrök és a katonák embert próbáló, áldozatos szolgálata nélkül, amiért köszönettel tartozunk nekik” – nyilatkozta Földi László.

A képviselő elmondta: a nemzeti konzultáción 2 millió 300 ezer ember kinyilvánította, hogy egyetért az Orbán-kormány migrációs politikájával, ezért a kabinet most Soros Stop néven további jogszabályokkal lép fel a törvénytelen bevándorlást pénzelők és megszervezők ellen. „Április 8-án arról is szavazunk, hogy az ország továbbra is biztonságban lesz-e, vagy beengedjük az idegen és veszélyes embertömegeket” – tette hozzá Földi László.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 01. 10:51, csütörtök | Helyi önkormányzati

Beszámoló döntésekről

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.