Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2011. December 07. 08:04, szerda | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Hallgasd, ahogy a Bentley turbós V8-asa duruzsol - Videó

Hallgasd, ahogy a Bentley turbós V8-asa duruzsol - Videó

A 4.0 literes V8-as egység 2012-ben jelenik meg.

A Bentley megszellőztetett egy videóba ágyazott hanganyagot a hamarosan bemutatásra kerülő 4.0 literes, turbós V8-as motorjáról. A videót illetően sajnos nincs mit látnunk egyelőre, így pusztán fülünket kényeztethetjük a felhörgő, majd elstartoló V8-as hangjával, de mivel jövőre bemutatásra kerül az egység, így remélhetőleg hamarosan már rendes mozgóképpel is szolgálhatunk a "2012-es új Bentley vezetési élménnyel" kapcsolatban.

Ahogy arról már régebben voltak pletykák, a motort az Audival szorosan összehangolt munkában fejlesztette a Bentley, így az egység "a hatalmas erő és nyomaték átvitelére lett kihangsúlyozva a márkanévvel karöltve". A konkrét adatok még hiányosak, de ha arra gondolunk, hogy a duplaturbós V8-as 520 lóerőt (382 kW) és 650 Nm-t teljesít az S8-ban, akkor nem sokkal ez alatti teljesítményre számíthatunk.

Címkék: Bentley

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 24. 07:26, vasárnap | Belföld

A TEK vizsgálja a terrorizmus miatt őrizetbe vett szír férfi európai tevékenységét

A Terrorelhárítási Központ (TEK) vizsgálja a terrorizmus miatt pénteken őrizetbe vett szíriai állampolgár európai tevékenységét és kapcsolatrendszerét.

2019. Március 24. 05:01, vasárnap | Belföld

Egy utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten

Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2019. Március 24. 05:00, vasárnap | Belföld

Hatástalanították a bombákat a fővárosban

Hatástalanították a Duna budafoki szakaszán szombat délután kiemelt két világháborús bombát - jelentették be a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

2019. Március 23. 18:38, szombat | Belföld

Hétfőn kezdődik az EP-választási értesítők kézbesítése

Hétfőn kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásról szóló értesítőt.