Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Január 25. 10:54, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Gyanús tűzeset Cegléden

Gyanús tűzeset Cegléden

Kigyulladt a kisbolt

Csütörtök este a Tömörkényi és a Csikós-szél utca sarkán lévő Kis Arany ABC gyulladt ki. A ceglédi Tűzoltóság munkatársait este 10 óra körül riasztották az esethez.

A ceglédi tűzoltóparancsnok, Kiss Csaba őrnagy elmondása szerint a kisbolt bejáratának műanyag redőnye, illetve az azt körülvevő ajtótok gyulladt ki és égett le teljesen. A kiérkező tűzoltók a tűzet még időben eloltották, így az nem tudott tovább terjedni a füsttel telítődött üzlet belsejébe. Személyi sérülés szerencsére nem történt „csak” anyagi kár keletkezett, de az árukészlet nagy része valószínűleg megmenthető.

A tűz kigyulladásának oka egyelőre még ismeretlen, az esetet tűzvizsgálók elemzik, de nem kizárt a szándékos gyújtogatás sem.

A tegnap éjszaka egyébként eseménydúsan telt a ceglédi tűzoltóságon.

A tűzoltást követően 23 óra körül egy gázszivárgáshoz riasztották őket a Dohány utcába, ahol egy lakóépület gázmérő órája hibásodott meg. Az eset komolyabb beavatkozást nem igényelt, személyi sérülés nem történt.
Nem sokkal később péntek hajnalban háromnegyed kettő magasságában a Kodály Zoltán utcában gyulladt ki egy elhagyatott lakóépület. A tüzet az üres épület belsejében összegyűlt, kb. 1m2 szemétkupac okozta. A tűzet itt is eloltották. Komolyabb kár, és személyi sérülés itt sem történt.

fotó: Tánczos - cegledinfo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció