Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Szeptember 24. 15:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Gólzáporos győzelem

Gólzáporos győzelem

Restart-Ceglédi VSE - Orosháza FC 5-1 (3-1)

10 perces késéssel indult a mérkőzés, mert a vendégek késve érkeztek Ceglédre (ha jól tudjuk, akkor műszaki problémák zavarták a buszos túrát). Majd 1 perces néma emlékezés következett az egykori CVSE játékos Csernai Tibor emlékére, végül pedig "ünnepi" kezdőrúgás következett. A Kecskeméti TE NB I-es labdarúgója, Gyagya Attila végezte el a kezdőrúgást, aki barátja és egykori csapattársa, Koncz Zsolt születésnapjának tiszteletére gyalog érkezett Kecskemétről.

Eseménydús volt a kezdőrúgást követő időszak is. Az első támadásunk végén Balog Marci fejese a felső lécen csattant, ahonnan Kormos elé pattant, akit földre vitt védője a tizenhatoson belül. A büntetőt Koncz magabiztosan értékesítette (1-0). Egy perccel később Kormos kapott remek labdát és kb 15 méterről magabiztosan lőtt a kapus mellett a hálóba. Álomszerű kezdés, hiszen a 3. percben már 2-0 volt az állás.

A 20. percben Balog Marci remek labdájával ismét Kormos került helyzetbe. Ezúttal is ő nyerte a vendégek kapusával szembeni párbajt. (3-0)
3 perccel később egy szöglet után Milenkovics szépített, majd a hajrában Miski kirúgása átpattant a vendég védők feje fölött és Kormos ismét megzörgette a hálót. Sajnos azonban hiába örültünk, a játékvezető lest jelzett így maradt a 3-1-es vezetés a szünetre.

A rövid pihenő után sem állt le a csapat, és a szurkolók folyamatos biztatása mellett 5 perc játék után Kenderes Zoli növelte az előnyünket, majd ígéretéhez híven látványos gólörömöt produkált a kispad előtt . (4-1)

A folytatásban is irányítottuk a játékot, tartottuk a labdát és volt több ígéretes támadásunk is, majd a 77. percben Bernáth bukfencezett a kapunk előtt, a játékvezető pedig a tizenegyes pontra mutatott, majd felmutatta a piros lapot Robsonnak. (Mi a nézőtéren nem láttunk szabálytalanságot, de majd visszanézzük a felvételt) Miski Zoli azonban védte a büntetőt, majd immár emberhátrányban Medgyesi lőtt Molnár hálójába, és bár voltak még helyzeteink, maradt az 5-1-es végeredmény.

Restart-Ceglédi VSE - Orosháza FC 5-1 (3-1)

Cegléd: Miski - Robson, Koncz Zs., Balogh P., Juhász D. - Halgas (Csurka, 59.), Kenderes Z., Nagy L., Szkunc (Markó, 79.) - Balog M., Kormos (Medgyesi, 66.)

Orosháza: Molnár F. T. - Szűcs D., Futaki, Milenkovics, Szabó N. (Ondrejo, 34.) - Ács L., Kerekes I. (Petrovics, 34.), Kerepeczki, Végh A. - Tóth D., Bernáth
Gól: Koncz Zs. (11-esből, 1-0) a 2., Kormos (2-0) a 3., Kormos (3-0) a 20., Milenkovics (3-1) a 23., Kenderes Z. (4-0) az 51., Medgyesi (5-1) a 77. percben
Piros lap: Robson (Bernáth ellen a kapu előtti lökésért) a 77. percben

Edzői nyilatkozatok
Ványi Zsolt: "Régen várt magabiztos győzelmet arattunk"

Major László: "Pánczél úr rátett bennünket a lejtőre, amin ötig meg sem álltunk."

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem