Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 31. 13:30, szerda | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Fölényes idegenbeli győzelem

Fölényes idegenbeli győzelem

Most nálunk landolt a pont

Egy vereség, egy győzelem, egy vereség, egy győzelem… ez eddig az OB I/B vízilabda bajnokság ceglédi mérlege. A legutóbbi kecskemét elleni egygólos vereséget szépen ellensúlyozta a ceglédi csapat a hétvégén.

A bajnokság negyedik fordulóján a pécsi PVSK csapata fogadta ceglédi vízilabdásainkat. A két csapat az első félidőben egy szép akció dús és kiegyenlített küzdelemmel nyitott, aminek nyomán 3-3-as eredménnyel úszhattunk partra. A második és harmadik félidőt már egyértelműen a cegléd csapata uralta, és nem hagyta felzárkózni az ellenfelet. Az utolsó félidőre már a pécsiek is ráerősítettek, ám fiaink 7-3-as hajrájával nem tudtak harcba szállni. A CVSE csapata végül fölényes 8-15-ös győzelmet aratott a hazaiak medencéjében.

PSN Zrt. PVSK - Ceglédi Vasutas Sport Egyesület 8-15 (3 - 3, 1 - 2, 1 - 3, 3 - 7)

CVSE: NAGY Sándor, VARGA Gábor, VARGA Sándor, CSORDÁS Sebastian, BLUM Dániel, LAKY Alex, KONCZ Dávid, BÁLINT Zoltán, ETÉDI Benjámin, KORPÁCSI Tamás, AHMED ABBAS Tawfik, POLOVIC Krisztián, MÁTÉ Bálint

Ceglédi gólok: Korpácsi Tamás (4), Etédi Benjámin (3), Csordás Sebastian (2), Polovic Krisztián (2), Varga Gábor (1), Blum Dániel (1), Koncz Dávid (1), Bálint Zoltán (1)

PVSK: ELEKES Tamás, SZABÓ András, BARÓTHY Ábel, LABOSSA Gusztáv, VÖRÖS Tamás, CSABA Márton, ÁRKI Péter, KÁLMÁN Dániel, LAJKÓ Márton Mihály, SAFRANKÓ Donát, LUKÁCS Dénes, dr., OPACAU Toni, BARTA Dávid, KAJDY Gábor

A fiúk legközelebb, november 03-án a Bánki Vízmű csapatához utaznak. Reméljük, hogy a bajnokság eddigi tendenciája jövő héten megtörik, és a „soron következő” vereséget egy újabb győzelem váltja fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem