Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 20. 00:01, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Fokozott rendőri jelenlét Cegléden

Fokozott rendőri jelenlét Cegléden

Egy szombat esti atrocitást követően fokozott rendőri készültség van a város több pontján is.

Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a police.hu-n vasárnap.

A bejelentést követően néhány percen belül megérkeztek a helyszínre a rendőrök, de már nem találták ott a bejelentésekben szereplő csoport tagjait. Az eddigi adatok szerint további atrocitás nem történt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság jelentős erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek során több személyt igazoltatott. Az eset kapcsán csoportos garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - áll a közleményben.
Hangsúlyozzák: "a rendőrség minden törvényes eszközzel és a rendelkezésére álló erővel azonnal és határozottan fel fog lépni valamennyi jogellenes, illetve az állampolgárok nyugalmát megzavaró cselekménnyel szemben".

-mti.hu-

A helyszínre egyes értesülések szerint hétfő hajnalban is több gárdista csoportot, valamint Fradi és Újpest drukkerek is bejelentkeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció