Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 21. 15:09, szerda | Helyi sport

Felnőtt Cápa vereség, U12 győzelem

Felnőtt Cápa vereség, U12 győzelem

A hétközi U17 siker után a Ceglédi KK Se Kék Cápák két korosztálya is pályára lépett hétvégén. A felnőttek Kecskeméten alul maradtak, a kis Cápák viszont Bugyin nyerni tudtak. Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Kecskeméti NKSE – Ceglédi Kék Cápák 33 – 18 ( 16 – 8 )

Kecskemét 80 néző, vezette Gara, Milyó

Cegléd: Orosz Ivett, Semetka Gréta(kapusok), Török Boglárka 5(2), Tóth Patrícia 4(1), Imregi Blanka 3, Gergi Bodor Boglárka 3, Pintér Zsófia 1, Peszeki Laura 1, Ubornyák Mónika 1, Kapusi Anna, Bujdosó Eszter, edző Dengi Zoltán

Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3

Kiállítások: 4, ill. 6 perc

Dengi Zoltán: - Nem ilyen tavaszi szezon kezdésről álmodtunk, nekünk nem a Kecskeméttel kell felvenni a versenyt. Védekezéssel nem is volt akkora gond, hiányérzetem inkább a támadásoknál volt.

U12 mérkőzések

Ebben a korosztályban csak a félidei és a végeredmény kerül rögzítésre

Bugyi SE – Ceglédi Kék Cápák 5 – 18 ( 2 – 7 )

Aranyszarvas Se – Ceglédi Kék Cápák 21 – 8 ( 12 – 4 )

Bugyi, 50 néző, vezette Balog, Icsó

Cegléd: Marticsek Réka(kapus), Abdelmagid Szonja, Andó Boglárka, Andó Villő, Kelemen Kata, Mészáros Tamara, Mohácsi Tímea, Stummer Róza, Juricza Lilla

Kelemen Tamás megbízott edző: - Az első mérkőzésen egy szerényebb képességű, de annál lelkesebb hazai (Bugyi SE) csapattal találkoztunk. Támadásban és védekezésben is betartották a gyerekek, amit az öltözőben kértem tőlük, amit megbeszéltünk. Nagyon ügyesen megoldották a nyitott védekezést és tudtuk gyakorolni egy picit a hatos falas védekezést is. A második mérkőzésre meglátszott afáradtság a lányokon, ráadásul az ellenfelünknek ez volt aznap az első meccse. Védekezésben nem tudtuk lekövetni az ellenfél keresztmozgásait és egy az egy ellen is ügyesebbnek bizonyultak. Támadásban egy sajnálatos szabálytalanság miatt a mérkőzés nagy részére irányító nélkül maradtunk, ami nagyban rá is nyomta a bélyegét a meccs képére. Az agresszív védelemmel szemben nem tudtunk eredményesek lenni, állóháborút vívtunk, türelmetlenek voltunk, több, helyzet nélküli lövés és rossz döntések pecséltelték meg a sorsunkat, így alakult ki a 8:21-es nagyarányú különbség. A vesztes mérkőzés ellenére is dicséret illeti a lányokat a küzdeni tudásuk miatt!

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem