Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 06. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: Ceglédi Hírmondó

Faültetés százszámra

Faültetés százszámra

A VÁRVAG Nonprofit Kft. dolgozói ebben az esztendőben - október elejéig - 190 darab fát ültetett el, városszerte. Amíg a jó idő engedi, folytatják a munkát és mintegy kétszáz újabb facsemete kerül ki a közterületre.

A Hollós utcában gömbjuhar, a Felszegi úton páfrányfenyő, a Fürdő utcai tó körül nagy mennyiségű csörgőfa, lepényfa és szil elültetését tervezik. Nem feledkeznek meg a pótlásokról sem. Ennek során a Szent Hubertusz parkban a Szolnoki út felől gesztenyét, a másik oldalon tölgyet, a Széchenyi úton pedig díszkörtét ültetnek.

Kőhalmi

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 15. 11:05, kedd | Helyi

A doni áldozatokra, hősökre emlékeztek

Történelmi visszatekintéssel és a gimnazisták irodalmi műsorával emlékezett a város a második világháború legnagyobb magyar katonai veszteségére.

2019. Január 11. 16:44, péntek | Helyi

Horror Cegléden: őrjöngő kutya támadt meg több kutyát is egy este alatt

Rettegésben tartotta Cegléd kertvárosát egy őrjöngő kutya csütörtök este. Több kutyára is rátámadt, de még a telkek kerítései is alig-alig tudták megállítani: a kertekbe is megpróbált bejutni áldozatot keresve magának…

2019. Január 10. 11:36, csütörtök | Helyi

Vereség a Liga Kupában

Felnőtt csapatunk lejátszotta a 2019-es év első meccsét. A gárdánk a Vecsés csapatával mérkőzött meg 2019.01.09-én este a Gál József Sportcsaronokban.

2019. Január 09. 14:37, szerda | Helyi

Újévi köszöntő: összefogással a fejlődés folytatódni fog

A fejlődésnek folytatódnia kell és összefogással a most záruló önkormányzati ciklust követően is folytatódni fog - fogalmazott hagyományos újévi köszöntőjében a város polgármestere.