Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Február 25. 12:48, hétfő | Helyi sport
Forrás: ceglédhandball

Fantasztikus győzelem Pécsen!

Fantasztikus győzelem Pécsen!

Gólzápor a 20. fordulón

Az első két hazai győzelem után idén először utaztunk idegenbe, ahol a Pécs gárdája volt az ellenfél. Az a Pécs, aki ebben a bajnokságban már több nagy csapatot megszorongatott, illetve vert meg (Fradi, Tatabánya). Mindenképpen szerettük volna folytatni a jó sorozatot, hiszen a rájátszás előtt nagyon fontos volt a két pont megszerzése a közvetlen rivális ellen.

Jól kezdtük a mérkőzést, magunkhoz vettük a kezdeményezést, de a visszarendeződés, illetve a védekezés nem működött elég hatékonyan, ezért rendre gyors gólokat kaptunk. Ezután három góllal meglépett a Pécs, amit közel tíz percig tartani is tudott, de öt perccel a félidő vége előtt Bartucz állt be a kapuba és több bravúrt bemutatva, újra szoros lett a mérkőzés.

A második félidőben folytatódott a kiegyenlített játék, igaz, egyre agresszívabban védekeztünk, így egyre nehezebben jutott el az ellenfél gólhelyzetig, ekkor viszont sokszor Bartucz akadályozta meg a gólszerzést. Az utolsó tíz percre sikerült felőrölni a hazai gárdát, bár ekkor is több helyzetet, ziccert elhibáztunk, kettő perccel a vége előtt három gól volt az előnyünk, amiből a végére egy maradt. Nagyot küzdött az egész csapat és végre idegenben is sikerült nyernünk.

PÉCS-CEGLÉDI KKSE 28-29 (16-15)
Pécs, játékvezetők: Bacs, Bán

PÉCS: Nikolics, Bősz (kapusok), Bujtár 2, Fekete, Grünfelder 8 (4), Hajdu G. 11, Hajdu T. 2, Kurbely, Papp M. 1, Sebestyén, Szepesi 4, Szöllősi Be., Szomor
Edző: Koleszár György

CEGLÉD: Erdélyi, Bartucz, Iglesias (kapusok), Atsushi 9 (2), Antal, Bíró 4, Dengi 1, Dobó 5, Hódi 1, Lepsényi 3, Pocsai 5, Savon, Takács B., Tóth N., Varga 1
Edző: Kökény István

MESTERMÉRLEG

Koleszár György: – Újra nagyszerűen küzdöttünk, de kulcsjátékosaink gyengébb teljesítménye miatt nem tudtunk nyerni.
Kökény István: – A második félidő hajrájában korábban is eldönthettük volna a mérkőzést, de a sokgólos meccsen így is nagyon fontos győzelmet arattunk.

A fiúk legközelebb március 01-én (pénteken) játszanak majd az FTC PLER csapatával, akkor a Városi Sportcsarnokban szurkolhatunk nekik.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem