Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 24. 12:37, kedd | PR

Előnyös re-marketing kampányok

Előnyös re-marketing kampányok

A White Elephant egy olyan teljeskörű marketing szolgáltatást nyújt az érdeklődőknek, amely az érdeklődők igényeit helyezi előtérbe.

A célcsoport kutatás, a kivitelezés, a riportálás, a marketing szolgáltatások megtervezése mind-mind az előnyeihez tartoznak. Megfelelően célzott marketing kampánnyal közösséget építhetünk, amellyel sikeres marketing stratégiát állíthatunk össze. Nem csak adatbázis építésre kiváló, de a re-marketing kampány során az előző vásárló az oldalt megtekintő személy lehet érdekes az Ön cége számára. Ha olyan valakit akarunk megcélozni marketing anyaggal, aki korábbról ismeri cégünk tevékenységét, és magát az oldalt, rengeteg lehetőségünk van számára kedvező ajánlatokat nyújtani. A korábban a weboldalt megtekintő személy a re-marketing kampányok során fontos lehet, hiszen lehet, hogy első körben nem a mi termékeink közül választ, de ha megjegyzi az oldalt, később is visszatérhet. Ezeket a vásárlókat újra és újra lehetőségünk van megszólítani, különböző ajánlatokkal, akciókkal. Nem elég, ha csak egy felületet használunk erre a célra. Fontos szem előtt tartani a vásárlói kör bővítését is ugyanúgy.

Egy jól célzott ajánlat könnyedén eljut a felhasználóhoz, ez arra ösztönzi majd, hogy a mi termékeink közül válasszon, vagy hogy később is visszatérjen az oldalunkra. Egy árkategóriában hasonló, de kedvező terméket ajánljunk fel számára, de egy olcsóbb darab is kedvező lehet. Előfordulhat, hogy a felhasználó időközben meggondolja magát a termék vásárlását illetően, de aggodalomra semmi ok, hiszen bármikor visszatérhet a jövőben a felhasználói felülethez. Olyan terméket ajánljunk számára, amely a jövőben érdekes lehet, vagy amit már egyszer a kosárba helyezett, de mégsem történt meg a vásárlás. Ilyenkor érdemes számára újra felajánlani a lehetőséget. Külföldön leginkább a BrandCamp-ek a legelterjedtebbek a marketing kampányokat illetően. Olyan oktatási- és fejlődési digitális platformok, amely elsősorban a cégvezetőknek, illetve a marketing szakembereknek segít abban, hogy marketing területen naprakész tudásra tegyenek szert, új dolgokat ajánljanak cégük igényének figyelembe vételével. Az újonnan feliratkozókat érdemes apró ajándékkal meglepni, vagy ha megvásárolt egy bizonyos terméket, adjunk ajándékba egy bónusz terméket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.