Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Október 29. 10:22, hétfő | Helyi sport
Forrás: ceglédfoci

Elmaradt a mérkőzés

Elmaradt a mérkőzés

Az NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában elmaradt az Újpest B - Restart-Ceglédi VSE találkozó.

Azonban nem a pálya alkalmatlansága miatt, hiszen a játékvezetői hármas szerint a centerpálya állapota alkalmas lett volna a mérkőzés megrendezésére.

A szombati heves esőzés után Jos Daerden, az Újpest első csapatának vezetőedzője egyeztetett Roderick Duchatelet-vel, a lila-fehérek tulajdonosával, aki végül azt a döntést hozta, hogy a Szusza Ferenc Stadion centerpályáján vasárnap semmilyen formában nem lehet mérkőzést rendezni.

„Véleményünk szerint nem alkalmas játékra a pálya. Ha a mai mérkőzés által okozott károkat kifizetik és rendbe hozzák a jövő heti Eger elleni mérkőzésünkig azok, akik szerint itt mérkőzést lehet rendezni, akkor nincs gond, de természetesen ez nem így működik” – nyilatkozta Jos Daerden az ujpestfc.hu-nak.

Az összecsapás játékvezetői hármasa azonban a pálya körbejárása során megállapította, hogy a játéktér alkalmas NB II-es meccs megrendezésére, amelyet így hivatalosan azért nem játszottak le végül, mert az Újpest B nem állt ki. Ványi Zsolt, a Cegléd edzője szerint is alkalmas lett volna a pálya a mérkőzés lejátszására: „Ennél sokkal rosszabb talajon is játszottunk már, és mint ceglédi létesítményvezetőt engem sem kérdezett meg soha senki, hogy egy pálya mérkőzés következtében történő romlása után mennyibe kerül annak rendbehozatala."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem