Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Január 06. 21:26, szerda | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Ella’s kitchen

Ella’s kitchen

Az Ella’s kitchen termékek megszületésében egyes egyedül a gyermekek iránt érzett mérhetetlen szeretet játszott szerepet.

Ella és Paddy szülei, Paul és Alison mindig is úgy gondolták, hogy az egészséges táplálkozást nem lehet elég korán kezdeni. Szerették volna gyermekeiknek már az első falatoktól megadni az ízletes, változatos és egészséges ételek fogyasztásának lehetőségét.

Más szülők, kisgyerekek, pszichológusok és üzletekközreműködésével készült kutatásuk alapján felismerték, hogy a kicsik egészséges étkezési szokásainak kialakításához mind az öt érzékszervre szükség van. Ezért organikus gyümölcs- és zöldségpüréik fejlesztésekor kiemelt szerepet kapott a változatos és zamatos ízvilág, az ínycsiklandozó illat, a szemet gyönyörködtető látvány, amelyet a a gyerekek ízlésvilágának megfelelő színes, zörgős, kellemes tapintású tasakokba csomagoltak.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Ella’s kitchen bébiételei csak színtiszta gyümölcsökből és zöldségekből készülnek. Paul és Alison fontosnak tartja a fenttarthatóságot, ezért a hozzávalókat amennyire csak tudják a közelből szerzik be, hogy a hosszú utazás miatt ne veszítsenek vitamintartalmukból.
Készítményeik izárólag kifogástalan minőségű érett, zamatos és ízletes organikus összetevőket tartalmaznak.

Szigorúan vett minőség

Az élet első évében kiemelten fontos, hogy a gyerekek jó minőségű, egészséges ételekkel találkozzanak, és ehhez szokjanak hozzá. Nem is volt kérdés ezért, hogy az Ella’s kitchen termékeinek a legszigorúbb organikus szabványoknak kell megfelelnük. Kifogástalan minőségüket a Soil Association garantálja.
Termékeik nem tartalmaznak hozzáadott sót és finomított cukrot, mesterséges adalékanyagot vagy génmanipulált hozzávalót.

Kinek ajánljuk?

Az Ella’s kitchen termékeket kifejezetten a 4 hónapos és 1 éves kor közötti gyerekek igényeinek és ízlésvilágának megfelelően fejlesztették ki. A bébiételek korcsoportonként eltérő tápanyagokat tartalmaznak, az adott életszakasz szükségleteinek megfelelően.

A négy hónapos kortól ajánlott bébiételekben a banánnal, az almával, a körtével, a répával, a brokkolival vagy a paszternákkal ismerkedhetnek meg a kicsik, de több íz kombinációja is megtalálható a kínálatban, pl. a papajás körtepüre mangóval, a répás-sütőtökös almapüré aszalt szilvával vagy a banános-áfonyás rizs.

6 hónapos kor felett – az ajánlásoknak megfelelően - már a piros gyümölcsök is bekerülnek a választékba, kedvelt a lila gyümölcsös püré és a görög joghurt gyümölcsökkel is.

7 hónapos kor felett már változatos, komplett menük közül is választhatunk. Sok baba szereti az édeskukorica pürével és zöldségekkel készült csirkét, a halas finomságot krumplipürével, de akár a marhapörköltet is megkóstolhatják krumplival és zöldségekkel. Ebben a korban már akár sajtos és paradicsomos pufit is ropogtathatnak két főétkezés között.

10 hónapos kor felett a menük még több összetevőt tartalmaznak, és ideje, hogy a babák a fűszerekkel is jobban megismerkedjenek. Ehhez tökéletes választás a báránysült krumplival és zöldségekkel, a Thai curry zöldségekkel vagy a lazacos rizottó.

A 12 hónapos kor felettiek egyszerűen imádják a gyümölcsös szeleteket is, amely utazáshoz tökéletes választás.

Válaszd Te is az Ella’s kitchen organikus bébiételeit, ha fontosnak tartod, hogy gyermeked már a kezdetekkor megismerje a változatos és egészséges táplálkozás alapjait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.