Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 15. 10:44, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Elkábítottak, majd kiraboltak egy Cegléden vendégeskedő személyt

Elkábítottak, majd kiraboltak egy Cegléden vendégeskedő személyt

Az elmúlt időszak számadataihoz képest emelkedett a bűncselekmények száma, leginkább Cegléd területén, a kisebb településeken jelentős mértékben nem változott, de kis mértékben megfigyelhető.

A dolog elleni erőszakkal történő elkövetéseken belül az állapítható meg, hogy a lakások sérelmére elkövetett cselekmények száma emelkedett, míg a hétvégi házak sérelmére történő cselekmények száma továbbra is kedvezően alakult.

A kerékpárlopások számában ismét nem történt csökkenés, nem csak közterületről, hanem udvarból is történt eltulajdonítás.

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére:

- a rablási cselekmény Cegléden történt, amikor is a bejelentés szerint az esti órákban a Malom utcai egyik Hotelba tartó sértettet fújta le ismeretlen elkövető ez idáig ismeretlen gázzal, amelytől a sértett elmondása szerint bódult állapotba került és ezt kihasználva az elkövető eltulajdonította iratait és készpénzét.

- a gépkocsi lopásról Kőröstetétlenről érkezett a bejelentés, amely szerint ismeretlen tettes egy szlovák rendszámú, Renault Megan típusú személygépkocsit tulajdonított el az azt használó cég alkalmazottjától

- a közveszélyokozás Dánszentmiklóson történt a hétvégén, amikor is egy családi ház udvarán flex használata közben a szikráktól lángra kapott az ott tárolt faanyag, mely átterjedt a garázs épületre, valamint a szomszédos lakóházra is. Több embert kellett kitelepíteni az oltás és a kárelhárítás idejére.

- a testi sértést a kórház jelentette be, mely szerint ellátásra jelentkezett egy egyébként ittas férfi náluk alkartöréses sérüléssel, mellyel kapcsolatosan elmondta, hogy azt az éjszakai órákban egy ismeretlen személy okozta neki a Cegléd, Szolnoki úton lévő evangélikus templom mögötti területen, ahol őt bántalmazta. A körülmények pontos tisztázása folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció