Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Május 25. 18:10, szerda | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Elítéltek a tokodi asszonyt, aki leszúrta a férjét

Elítéltek a tokodi asszonyt, aki leszúrta a férjét

Nyolc év börtönre ítélt a bíróság egy asszonyt, aki 2020 áprilisában tokodi otthonukban szíven szúrta a férjét - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

Borbély Veronika közölte: az ittas nő vita közben egy nyolc és fél centis késsel nagy erővel szívtájékon szúrta - szintén ittas - férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a helyszínen meghalt.

Az elkövetőt korábban fél év felfüggesztett börtönre ítélték, mert az ittas állapotban lévő fiának mellkasát és a vállát szúrta meg késsel.

A Tatabányai Törvényszék ítélete nem jogerős, mert az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentéséért, illetve enyhítésért fellebbezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során