Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 05. 17:12, péntek | Bulvár
Forrás: mno

Életfogytiglant kapott Bándy Kata gyilkosa

Életfogytiglant kapott Bándy Kata gyilkosa

Élete végéig börtönben marad Péntek László

Péntek Lászlót életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a bíróság – jelentette be Antal Gábor bíró pénteken kora délután. A Pécsi Törvényszéken meghozott elsőfokú ítélet kimondja: Bándy Kata gyilkosa feltételes szabadságra sem bocsátható.

Antal Gábor bíró az ítélet kihirdetésekor elmondta: Péntek László bűnös emberölés és kifosztás bűntettében, ezért a bíróság halmazati büntetésül, mint többszörös visszaesőt, életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítéli, melyből feltételes szabadságra nem helyezhető. A bíróság tíz évre a közügyektől is eltiltotta, emellett a több mint 12 milliós perköltséget is meg kell fizetnie. Az előzetesben töltött időt beszámítják a szabadságvesztésbe, a vádlottal szemben 28 ezer forintra vagyonelkobzást rendeltek el. A bűnjelként lefoglalt fülbevalót kiadják a sértett édesanyjának, az áldozat ruházatát a lefoglalás megszüntetése után megsemmisítik.

A cikk folytatása ITT olvasható
foto: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.