Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 14. 11:07, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Czigány Dóri is hazaérkezett

Czigány Dóri is hazaérkezett

Hétfő este harmadik ceglédi olimpikonunk is hazaérkezett.

A negyedik helyen végzett női vízilabda-válogatott tagjai tegnap este érkeztek haza Londonból. Czigány Dóra, a csapat ceglédi játékosa most is, mint mindig, mosolyogva üdvözölte a Liszt Ferenc repülőtér lelkes fogadóbizottságát.

A fiatal olimpikont Cegléden a Városi Sportcsarnok előtt, az olimpiai öt karika lábánál köszöntötték, ahol rokonokból, ismerősökből és szurkolókból összeverődött csapat üdvözölte a pontszerző helyen végzett válogatott tagját. Ahogy a többi ceglédi olimpikont, így Dórit is „eláztatták”, a „pezsgőfürdős” köszöntést ő sem úszta meg szárazon.

A város nevében Dórit Földi László polgármester köszöntötte, aki mérhetetlen büszkeségét és háláját fejezte ki sportolóink nagyszerű teljesítménye iránt. A polgármester úr, beszédében hangsúlyozta, hogy egy ilyen kimagasló teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen a nagyfokú szülői támogatás, ezért Földi László Dóri szüleinek is hálás köszönetét fejezte ki.


Dóri is megkapta vízilabda jelent ábrázoló olimpiai tortáját, amelyet Földi László polgármesterrel közösen vágtak fel. A véget nem érő gratulációk, autógrammosítás és közös fényképezkedést követően a meghatódott olimpikon is szólt néhány szót, és röviden megköszönte mindazt a támogatást és bíztatást, melyet a szurkolóktól kapott.


fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció