Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 19. 12:15, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Csöcsös kofának hívták a furcsán átalakult Tóth Gabit

Csöcsös kofának hívták a furcsán átalakult Tóth Gabit

Fikázzák folyamatosan.

Megelégelte Tóth Gabi, de még a nővére is, hogy napok óta durván kritizálják őt új kinézete miatt az interneten. Ráadásul, mióta vasárnap fellépett az X-Faktor döntőjében, azóta még inkább kapja a megjegyzéseket. Az egyik internetes újság szerint Tóth Gabi „csöcsös kofának” öltözve lépett fel az RTL tehetségkutatójának fináléjában.

– Nem tetszik? Semmi baj. Elvesztettem a karakterem? Gagát koppintom, nem sikerült a műtétem? Miért barna a hajam? Egyrészt kit érdekel? Másrészt le lehet szállni rólam, mert aki szeret, az szeressen így is, és csodálatosan hidegen hagy a sok irigy ember. Nem tetszik? Nézzetek focimeccset, természetfilmeket, CNN-t, Muzsika TV-t! Azoknak, akik bár kevesen maradtak most hogy átalakultam, de mellettem állnak, köszönöm! – írta Gabi a Facebookon, ahol nővére, Vera is megvédte.

– Csak annyit tudok mondani, hogy csinálják Gabi után. És most nem a sokak által kiemelt cicikről vagy a fellépőruháról beszélek, hanem hogy egy ilyen produkcióban sokan elvéreznének, úgy gondolom. Irigység, rosszindulat, ezért nem fejlődünk sehova sem. Gabi még harminc év múlva is tündököl majd, amikor a többiekről nem is tudjuk már, hogy ki volt, vagy hogy létezett.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.