Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Február 28. 13:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás az a videó, amelyen egy malac egy fuldokló kecskegidát segít ki egy tavacskából az Egyesült Államokban. A felvétel tavaly ősz elején került fel a világhálóra, és azóta hétmillióan voltak rá kíváncsiak.

A képeken a gida keservesen mekeg, pánikba esik és többször a víz alá merül, mire a malac beleveti magát a vízbe, a kecskéhez úszik, majd határozott mozdulatokkal a partra tereli, amely még két méterre sincs a gida fuldoklásának helyétől.
A Comedy Central nevű tévécsatorna közölte: két dologgal csalt, egyrészt a disznó nem ösztönösen és önszántából cselekedett, mivel hivatásos "állatszínész", másrészt a malacnak nem kellett úsznia, mert a stáb műanyagjárdát épített neki a víz alatt - adta hírül a brit Metro újság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.