Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 08. 20:18, szombat | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ceglédi egészségnap

Ceglédi egészségnap

Városi egészségnapot tartottak szombaton a Városháza udvarán.

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezték a városi egészségnapot Cegléden. Az egésznapos programsorozat a Népegészségügyi Kistérségi Intézet támogatásával, valamint a Ceglédért Független Egyesület szervezésében valósult meg.

Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, ezért sokan ellátogattak a Városháza udvarára, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal, táplálkozási és életmód tanácsadással és sportbemutatókkal várták az érdeklődőket. A szervezők nagy figyelmet fordítottak, mind a fiatal, mind pedig az idősebb korosztályt érintő egészség megőrzési módszerek minél szélesebb körű felvonultatásával.


Nagy sikert aratott a gyógytornász bemutató, valamint a reformkonyháról szóló bemutató is, a speciális fehérjékben, vasban, kalciumban, más ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban gazdag étrend hívei szerint a speciális táplálkozás alkalmas a civilizációs betegségek megelőzésére, káros hatásainak természetes enyhítésére, gyógyítására. A program szervezői, valamint a meghívott résztvevők a nap folyamán többször a megelőzés, a helyes táplálkozás és a mozgás fontosságára hívták fel a figyelmet.


Az eseményt Bobál István, a Ceglédért Független Egyesület elnöke nyitotta meg.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció