Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 12. 12:51, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ceglédi bölcsőde vitte el a főnyereményt

Ceglédi bölcsőde vitte el a főnyereményt

Internetes játékon nyert a Deák utcai bölcsőde.

135000 Ft értékű Bioderma ajándékcsomagot nyert a ceglédi Bölcsődei és Védőnői Igazgatóság Deák úti Tagbölcsődéje. A főnyereményt az intézmény a Szülőfórum internetes oldalán indított nyereményjátékán nyerte meg.


Az ünnepélyes átadásra csütörtökön került sor a bölcsődében, amin a szuloforum.hu internetes portál ügyvezetője Péter Zoltán, valamint Kemenes Balázs, a Bioderma képviselője is részt vett. A bölcsőde részéről Vörös Anna, az Önkormányzat részéről pedig Hegedűs Ágota alpolgármester vettek részt az átadáson.


A Szülőfórum célja a Magyarországon működő intézmények nevelő-fejlesztő pedagógiai munkájának támogatása, a gyerekek fejlődéséhez szükséges eszközök egy részének ingyenes biztosítása. A támogatási programban való részvétel az intézmények számára nem jár semmilyen költséggel. A weboldalon zárt, online szavazási lehetőséget biztosítanak a játékba regisztráló intézményeknek, közösségeknek. Az intézmények dolgozói, a szülők, nagyszülők, rokonok, ismerősök egyaránt szavazhatnak. Minden hónapban a legtöbb szavazatot összegyűjtő intézmény nyer. A játékban kizárólag magyarországi önkormányzati fenntartású bölcsődék, óvodák, általános iskolák vehetnek részt. A nyertesek ajándékcsomagot kapnak.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció