Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 13. 06:32, péntek | Helyi

Cegléden forgatott az M4 stábja Hegével

Cegléden forgatott az M4 stábja Hegével

Cegléden forgatott az M4 stábja Hegedűs László triálbajnokkal. A kisBajnok elnevezésű műsorban különleges sportokat mutatnak be, most Hegére esett a választásuk.

Ceglédre utazott az M4 stábja. Egészen pontosan Hegedűs László triálbajnokhoz, a kerékpárját és a trükkjeit szeretnék bemutatni a nézőknek.

Staszelis Rafal, riporter, kisBAJNOK magazin: - Alapvetően a kisBAJNOKnak van egy ilyen szertár kulissza nevezetű rovata, ahol mindenféle különleges sportokat próbálunk a fiataloknak megmutatni. Én ceglédi vagyok ismerem Hege tevékenységét, úgy döntöttem, hogy miért ne kössük össze a kellemeset a hasznossal?

A kisBAJNOK című műsor az utánpótlásnak szól, tehát célközönsége a fiatalság, minden adásban más és más különleges sportokkal és sportolókkal ismerkedhetnek meg a nézők.

Heller Péter, riporter, kisBAJNOK magazin: - Most meg fogjuk nézni, hogy mi az a triál pontosan, illetve lesznek olyan trükkök, amiket be fog nekünk mutatni. Lefekszünk és átugrat felettünk, tehát lesznek érdekességek.

Hege örömmel vette a stáb felkérését.

Hegedűs László, triálbajnok: - Mindig nagyon örülök a különböző felkéréseknek, számomra is nagyon fontos az, hogy a sportom, valamint a csapatom értékeit terjesszük az országban. Tehát nagyon szívesen vállalok el hasonló felkéréseket.

De arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Hegedűs László, triálbajnok: - Most például az aktualitás, hogy készülök egy újabb világrekord kísérletre, amit ebben a hónapban szeretnék teljesíteni Angliában, Londonban, de erről még majd pontosítunk. Az előkészületek már zajlanak körülbelül másfél-két hónapja. Meglátjuk, hogy mit sikerül az idei évben kihoznom ebből.

Hege a hagyományos és a triál kerékpár közti különbségekről beszélt a stábnak. Valamint különböző trükköket mutatott be. A triálbajnokról készült műsor július 29-én kerül adásba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció