Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Augusztus 29. 14:08, szerda | Helyi
Forrás: blikk.hu

Bosszúból lőtte fejbe alvó kislányát az abonyi férfi

Bosszúból lőtte fejbe alvó kislányát az abonyi férfi

Beleőrült a tudatba, hogy élete szerelme mást választott, ezért beteges gondolatoktól vezérelve, bosszúból fejbe lőtte alvó kislányát - írja a Blikk

Miután a férfi elvette felesége, G. Renáta (33) legfontosabb kincsét, maga ellen fordította házilag összetákolt pisztolyát, és újra meghúzta a ravaszt.

Míg azonban a kislánynak esélye sem volt a túlélésre, ő megúszta a lövést.

Vérben úszó testére hétfő reggel az éjszakai műszakból hazaérkező Renáta bukkant házuk fürdőszobájában, de akkor még nem sejtette, hogy milyen borzalmat rejt a családi ház gyerekszobája.

A szolnoki kórházban ápolóként dolgozó feleség ugyanis azt hitte, kislánya békésen alszik, hogy fel ne ébressze, csendben igyekezett megmenteni férje életét.

– Kiara mosolya beragyogta az egész házat. Két hete még együtt sütöttünk palacsintát, nem tudom elhinni, hogy nincs többé! – suttogta megtörten a nagymama, Halasi Marika (82), miközben azokat az esküvői képeket mutatta, amelyeken Mihály és Renáta még a közös jövőt képzelték el a jövőt. – Elmegyünk és együtt jó helyen leszünk – hajtogatta fia szavait, amiket a férfi mostanában mondogatott.

Nem ezek voltak azonban az első jelei annak, hogy a fiatalok komoly problémákkal küszködnek. Információink szerint a féltékeny férj már korábban azzal fenyegette meg családját, hogy autóba ülteti őket és szándékosan a halálba száguld velük. Vészjósló szavait azonban senki nem vette komolyan.

– Rengeteget dolgoztak, de látszólag boldogan éltek. Csak az utóbbi időben lehetett hallani arról, hogy valami nincs rendben a házasságukkal – mesélte Patkó Józsefné, a család szemközti szomszédja, aki semmilyen lövéseket nem hallott, pedig ablaka nyitva volt. – Még ha problémái is voltak Renátával, hogy volt képes végezni ezzel az ártatlan kislánnyal?

Úgy tudjuk, a kegyetlen apa a kiérkező mentőknek elismerte kegyetlen tettét.

A férfit először a ceglédi kórházba szállították, majd a fővárosba, az Országos Balesetei Intézetbe vitték, ahol kedden válságosra fordult az állapota. A koponyában maradt golyót megpróbálták kioperálni az orvosok, de nem jártak sikerrel. A befúródott lövedék miatt most a vért csapolják a férfi fejéből.

Az apát kihallgatták a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását is. Szobáját a kórház intenzív osztálya előtt egyenruhások őrzik.

forrás: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció