Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Július 24. 10:13, szerda | Bulvár

Bemutatták a Royal Babyt - VIDEÓ

Bemutatták a Royal Babyt - VIDEÓ

Íme, a legújabb Brit trónörökös

Kedden este hazatért a kórházból újszülött gyermekükkel Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő.

A házaspár és az újszülött - aki édesapja után a harmadik a brit trónutódlási sorban, és majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz - alig egy napot töltött a londoni St. Mary's kórház Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján. Az egyelőre csak "Baby Cambridge" néven emlegetett, 3800 grammos súllyal született gyermekre most először vethetett pillantást a kórház előtt július eleje óta táborozó több száz újságíró, és az egyenes közvetítés révén a világ.

Katalin hercegnő kék pöttyös ruhában, Vilmos oldalán, karján az újszülöttel jelent meg a kórház ajtajában, a felsorakozott rajongók ezreinek hatalmas üdvrivalgása és a több száz fotós villanófény-áradata közepette.

Vilmos a kisfiú nevét firtató kérdésekre csak annyit mondott, hogy "ezen még dolgozunk". Az alaposan bebugyolált csecsemőből jórészt csak a feje búbja látszott; ebből is kiderült azonban, hogy a gyermeknek - édesapjához hasonlóan - nincs sok haja, legalábbis egyelőre. Vilmos, aki végig felesége mellett volt a kórházban, egyenes utalást tett arra, hogy a "nagyfiú" - aki "jó súlyban van" - nemigen hagyhatta aludni őket az éjszaka, mondván: a gyermeknek "jó tüdeje van, az egyszer biztos".

A herceg kihasználta az alkalmat egy bókra is, kijelentve: a gyermek "szerencsére" Katalinra hasonlít. Elárulták azt is, hogy Vilmos sikeresen túlesett fia első pelenkacseréjén.

A házaspár az újságírókkal folytatott rövid eszmecsere után visszament a kórházba, a csecsemőt egy gyermekülésbe ültették, majd ismét megjelentek, és a hordszéket az időközben előállt Range Rover hátsó ülésére erősítették, a menetiránynak háttal. Ezután Vilmos maga ült a volán mögé, és a hercegi pár a gyermekkel egyelőre londoni rezidenciájukra, a Kensington-palotába hajtott.


Vilmos és Katalin később valószínűleg a hercegnő szüleinek Londontól 90 kilométerre fekvő birtokára vonul vissza egy időre az újszülöttel. Vilmos herceg, aki a brit királyi légierő kutató-mentő helikopterpilótájaként dolgozik egy walesi támaszponton, a brit törvényeknek megfelelően kétheti apasági eltávozást kapott.

Fotó forrása: dailymail.co.uk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.