Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 27. 14:03, csütörtök | Helyi

Átmeneti forgalomkorlátozások

Átmeneti forgalomkorlátozások

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén Mindenszentek és Halottak napja kapcsán az alábbi korlátozásra kell számítani.

A Ceglédi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket és üzemben tartókat, hogy a Mindenszentek és a Halottak napja kapcsán 2016. október 28. és november 2. közötti időszakban Cegléd városában az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

A Református Öregtemetőnél a Mező utca a Széchenyi út felől egyirányú lesz a Nyárfa utcáig, ezért a Könyök utcából csak a Malomtó szél felé lehet közlekedni. A Mező utca Széchenyi út felőli oldalán "Egyirányú forgalmi út" jelzőtábla kerül kihelyezésre, míg a Könyök utcától „Behajtani tilos” tábla tiltja a szembejövő forgalom közlekedését.

A Csengettyűs Temetőnél a Csengettyűs utca mindkét végénél "Mindkét irányból behajtani tilos" tilalmi jelzőtábla kerül kihelyezésre a Hold utcánál és a Jászberényi útnál.

Az Újvárosi Temetőknél a Dinnyéshalom dűlőben és a - szilárd burkolatú utat követő - Török Ignác utcában az Újváros szél utcáig - a Kőrösi út felől egyirányban lehet közlekedni, ezért a Török Ignác utcában, az Újváros szél utca utáni szakaszon behajtási tilalom lesz érvényben. A Török Ignác utca Kőrösi út felé eső oldalán "Egyirányú forgalmi út" tábla jelzi a forgalmi rend változását. A Török Ignác utca, Újvárosi szél és a Dinnyéshalom dűlő felé eső oldalán, "Behajtani tilos" tábla jelzi a forgalmi rend módosulását. A becsatlakozó utcákban "Kötelező haladási irány" jelzőtáblák kerülnek kihelyezésre.

A Kálvária illetve a Református Kistemető mentén a Széchenyi úton lévő "Várakozni tilos" és "Megállni tilos" jelzőtáblák ebben az időszakban nem lesznek érvényben.

Abonyban a Szondi út és Szemere Bertalan út találkozásánál elhelyezkedő Katolikus Kistemető tekintetében az általános és megszokott forgalmi rend oly módon változik, hogy a Szondi útra a Szelei útról nem lehet behajtani, mivel a Szondi úton ideiglenesen egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki a Szemere Bertalan út irányából a Szelei út irányába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció