Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 12. 11:26, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Árvíz - Ötéves kisfiú életét mentették meg a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság segédőrei

Árvíz - Ötéves kisfiú életét mentették meg a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság segédőrei

Egy ötéves kisfiút mentettek ki a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság segédőrei a Tápióból - közölte Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Elmondta: a szászberek-jászberényi árvízvédelmi szakasz 8-as őrjárásában, mintegy 50 méterre a tápiógyörgyei őrháztól a Közép-Tisza vidéki vízügyi igazgatóság segédőrei csütörtökön kora délután egy gyermek fejét és kezét pillantották meg, amint sodorta az ár a folyó közepén. Az egyik segédőr azonnal beugrott a folyóba, míg társa a partról segített kihúzni őket a vízből. Riasztották a mentőket és amíg a mentősök odaértek, pokrócokba csavarták az ötéves kisfiút.
Siklós Gabriella szerint munkatársai lélekjelenlétének, bátorságának köszönhető, hogy nem történt tragédia. Nem tudni, hogy a gyerek mikor, hogyan és hol esett a vízbe - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön