Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 11. 19:02, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Angliába menekül a pénztelenség elől VV Fecó

Angliába menekül a pénztelenség elől VV Fecó

Gyári melós lesz.

Elhagyja az országot VV Fecó. Sokáig úgy tűnt, a ValóVilág dumagépe az egyik legsikeresebb karriert építette fel a valóságshow után: éneklésbe kezdett, azonban a lelkesedés idővel alábbhagyott. Fecó nem tudta eltartani családját a zenélésből, a dinnyeszezonnak is vége, így új kereseti forrás után kellett néznie.

„Sziasztok! Milyen érdekes, hogy egy éve szeptember 15-én a beszavazóshow-ra készülődtem a ValóVilágba, most meg pakolok Angliába. De kemény! Nem tudok megülni a valagamon! Hát reszkess Anglia, mert VV Fecó nemsokára ott lesz! – osztotta meg a dumagép a rajongóival a Facebookon. A volt mulatós énekes nemrégiben mesélte el lapunknak, hogy nem jött be neki a zeneipar, sok emberben csalódott, és korántsem olyan jövedelmező szakma az éneklés, mint azt gondolta, ezért kellett dinnyét árulnia a nyáron.
– Egy nap alatt több mint tízezer forint tiszta haszon szokott bejönni a dinnyézésből. Ez egy héten átlagosan hatvanezerre rúg, egy nyár alatt pedig körülbelül félmilliót jelent. Muszáj megállás nélkül dolgoznunk, hiszen jelenleg ez a család fő bevételi forrása – mesélte az Új Ásznak Fecó júliusban. Mivel a dinnyeszezonnak vége, új jövedelemforrás felé kellett néznie a valósághősnek, de szülei egyáltalán nem támogatják terveit, rettentően féltik.
– A testvérem egy hét múlva utazik Angliába. Bevallom őszintén, a család nem örül ennek – kezdte lapunknak Endre.
– Sajnos Fecó nem tudott elhelyezkedni itthon, és pénzre van szükségük, így az utazás maradt az egyetlen megoldás. A sógornője már régebb óta dolgozik kint, ő csábította Fecót is, hogy próbáljon szerencsét. Gyári munkás lesz. Ha bejön neki az angliai élet, akkor három hónap múlva kiviszi Angélát és a gyereket is – folytatta a dumagép testvére.
– Anyukánk retteg, hogy alig fogja ezentúl látni Fecót a hatalmas távolság miatt, és a repüléstől is nagyon félti. Egyetlen dologgal lehetett megnyugtatni: elmagyarázta neki a testvérem, hogy ha összejön neki a kinti munka, akkor anyagilag bennünket is tud majd támogatni – tette hozzá Endre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.