Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 05. 11:11, kedd | Helyi
Forrás: baon

Alig maradt ép csontja Csabának

Alig maradt ép csontja Csabának

Összefogtak a csemői és ceglédi kispályás labdarúgó csapatok balesetet szenvedett sporttársukért.

Néhány héttel ezelőtt mi is beszámoltunk arról a súlyos balesetről, ami a zöldhalmi Sipos Csabát érte, kerékpárján ütötte el egy előzésben lévő autó – szemből.

A kórházból hazatérve egy Bács-Kiskun megyei portál, a baon.hu látogatta meg az otthonában lábadozó beteget.

A ceglédi kórházban beteghordóként dolgozó háromgyermekes apuka a baleset körülményeire és a kórházi intenzív osztályán töltött napokra egyáltalán nem emlékszik.

A baleset során Csabának számos csontja eltört, megsérült a medencéje, a tüdeje, napokig életveszélyben volt. A jobb kezét kivéve minden végtagján csonttörést szenvedett. Ráadásul balkezes. A mentők szerint életben maradását annak köszönheti, hogy a téli időjárás miatt jól fel volt öltözve.

A baleset híre családtagjain, munkatársain túl a sportbarátokat is megrendítette. Csaba a csemői kispályás labdarúgó csapat (Ön-Ért) kapusa, évek óta részt vevője a Ceglédi Kispályás Labdarúgó Bajnokságnak. A csapat korábbi győzelmét is a súlyosan megsérült kapusának ajánlotta. Utasi Tibor csapatkapitány gyűjtést hirdetett a család javára.

A focizásnak valószínűleg vége...

A családfő az elmúlt hétvégét már otthon tölthette. Komolyabb fájdalmai nincsenek, de hamar elfárad, leginkább fekvésre, pihenésre van szüksége. Még három hét, míg egyáltalán elkezdhet járókerettel mozogni a lakásban. Felépülése több hónapig is elhúzódhat.
A focizásnak ezzel nagy valószínűséggel vége, de remélem, találok mást, amiben megtalálom a mozgás örömét – mondja Csaba.

Egy-egy ilyen eset után mindig felvetődik, mennyire hiányzik a kerékpárút Csemő és Cegléd között. Kár, hogy nem történik benne előrelépés - zárja a beszélgetést Csaba felesége, Tünde

fotón:Utasi Tibor (jobbról) egy közösen elnyert sportereklyét nyújt át Sipos Csabának. Mellettük Tünde és a középső fiú, Bence.

A teljes cikk ITT olvasható

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció