Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Augusztus 31. 15:25, csütörtök | Helyi

Aktivitásért, mozgásért ajándék

Aktivitásért, mozgásért ajándék

Elindult a Sportolj Velünk Cegléd weboldal. Amellett hogy nagyon sok hasznos és fontos információ található rajta egy nyereményjátékot is indítottak ott. Ha sportol, mozog, sétál, úszik, fut vagy bármilyen aktivitást végez valaki - és fontos, hogy nem profi sportoló - és kép feltöltésével igazolja ezt, pontokat gyűjthet. Bizonyos mennyiségű pont után pedig ajándékokat, kedvezményeket lehet kapni.

(Fotó: Kisfaludi István)

Sajtótájékoztató keretében Kőházi Ádám, a város sportkoordinátora egy új lakossági sportprogramot jelentett be.

A város önkormányzatának finanszírozásából elkészült a www.sportoljvelunkcegled.hu weboldal, melyen megtalálhatók az aktuális év ingyenes szabadidősport eseményei, melyeket a város szervez. Valamint nagyon hasznos videós tartalmak, edzés videók, orvosi tanácsok, bemelegítési és nyújtási tanácsok is megtekinthetők.

De a weboldal legfontosabb funkciója, az a szeptember 1-vel indul pontgyűjtő játék, melyen kizárólag a ceglédi lakosság vehet részt és amelyből az igazolt sportolók kizárásra kerültek, hiszen ez a program a szabadidős sportolóknak lett kitalálva.

Egy gyors regisztráció szükséges a játékban való részvételhez, ami után bármit is mozog, vagy sportol a felhasználó azt feltöltheti, rögzítheti a weboldalon (ezt fényképpel igazolnia kell), amiért a rendszer pontot ad neki a mozgás időtartamától függően.

A pontokat pedig kedvezményekre, vagy ajándékokra lehet váltani. Az 1-es szinten meghatározott ponthatárt elérve a ceglédi lakosok kapnak egy kártyát, amivel jelenleg több, mint 20 vállalkozásnál juthatnak garantált kedvezményekhez! Pl.: autómosó, szolárium, étterem, desszertbár, oktatási központ, mozi, fürdő, stb.

A 2-es, 3-as szinten ajándékokat sorsolnak ki, a 4. szinten pedig a fődíj kerül kisorsolásra, ami egy 100.000 Ft értékű utazási utalvány!

Regisztráljanak be a weboldalon és sportoljanak sokat a kedvezményekért, a nyereményekért és természetesen az egészségesebb életmódért!

A sajtótájékoztatón a lakossági sport mellett a versenysport is szóba került. Cegléd egy igazi sportváros és a sportkoordinátor szerint minden tulajdonsággal, létesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy edzőtáborozásra, országos versenyekre használják hazánk szövetségei, sportegyesületei.

Ezért az önkormányzat egy videót készített, ami bemutatja a városban található sportlétesítményeket és az edzőtáborozáshoz, országos versenyekhez szükséges kiegészítő programokat, lehetőségeket, szállásokat.

Ezt a videós anyagot egy levél kíséretében minden országos sportszövetségnek, valamint sportegyesületnek kiküldenek azzal a céllal, hogy minél többen válasszák eseményükre Ceglédet, ezzel is városunk jó hírét viszik hazánkban, illetve természetesen ez a helyi szolgáltatóknak anyagi bevételt is jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció