Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. November 01. 19:29, vasárnap | Életmód
Forrás: Naurel

Africa Organics

Africa Organics

Az afrikai növények fantasztikus hatásaira épülő Africa Organics márka haj- és testápolói kifejezetten az érzékeny bőrűek számára készülnek.

A gyártási folyamatok tervezésekor fontos szempont volt a bio és 100%-ben természetes összetevők, a fenntarthatóság és a környezetbarát gyártási folyamatok biztosítása, amelynek köszönhetően ma állatkísérletektől mentes, vegán és etikus testápolókat állítanak elő.

Az Africa Organics termékek legalább 5%-a helyi közösséget támogató PhytoTrade alapanyagokból származik,ezzel a helyiek megélhetéséhez garantál rendszeres bevételi forrást.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Africa Organics termékek afrika csodálatos vadontermő növényeinek erejét rejtik. A baobabból, marulából, kalaháriból és mongongóból a helyiek több évszázados tapasztalatai alapján készülő bio haj- és testápolók 100%-ban természetes összetevőkből állnak, amelyek magas vitamin- és antioxidáns tartalmukkal hatékonyan ápolják az érzékeny bőrt.

Szigorúan vett minőség

Az ECOCER és COSMOS szigorú minőségi előírásainak megfelelő Africa Organics termékek egyike sem tartalmaz mesterséges anyagokat., parabéneket, ftalátokat, szintetikus illatanyagokat és szintetikus színezékeket, SLS-t, SLES-t, állati összetevőket és tartósítószert.
A termékeket soha nem tesztelték állatokon, és különösen figyelnek arra, hogy a nyersanyagok beszállítói is ugyanezek elvek mentén állítsák elő készítményeiket.

Kinek ajánljuk?

Az Africa Organics ápolóit kifejezetten az érzékeny bőrűek számára fejlesztették ki, ezért leginkább azok számára lehet jó választás, akik bőrük és hajuk ápolásához afrika kincseit tartalmazó, magas hatóanyagtartalmú, vegán haj- és testápolókat keresnek.

Az Africa Organics kínálatának összeállításakor a haj- és testápolás került a középpontba. Tusfürdői kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, a testápolók értékes összetevői gyengéden ápolják a bőrt, a samponok és hajkondicionálók pedig természetesen varázsolják egészségesen selymessé a hajkoronát.

Válaszd Te is az Africa Organics magas hatóanyag-tartalmú termékeit, és kényeztesd érzékeny bőrödet afrika vadontermű növényeinek erejével!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).