Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Október 08. 12:08, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

A város legszebb kertjei

A város legszebb kertjei

Értékelték a város környezetszépítési programjának résztvevőit.

Több éves hagyományát folytatva Cegléd Város Önkormányzata és a VÁRVAG Nonprofit Kft. idén tavasszal ismét meghirdette közös szervezésű környezetszépítő programját, melyben három kategóriában lehetet pályázni és versenyezni.


A „Szebb, virágosabb Ceglédért” mozgalom, a Hároméves örökbefogadási program és a „Mi parkunk, a mi kertünk” rajzverseny ünnepélyes eredményhirdetésére csütörtökön került sor a Városháza Dísztermében.

Évről évre egyre többen kapcsolódnak be a VÁRVAG Nonprofit Kft. által lebonyolított Környezetszépítési és Környezetvédelmi Programjába. A Szebb, Virágosabb Ceglédért mozgalom mellett idén is a gyerekeknek meghirdetett rajzpályázat iránt volt a legnagyobb az érdeklődés, amire több mint 300 pályamunka érkezett. A csordultig megtelt terem a mozgalom sikerességén túl azt is mutatja, hogy bizony sokakat érdekel saját és városunk közvetlen környezetének állapota.

A zsűrinek idén sem volt könnyű dolga, hiszen minden pályázó lehetőségeihez mérten a legjobbat igyekezet kihozni környezetéből. A legjobbakat különböző kategóriák szerint díjazták.

A díjátadásra összegyűlt lakosságot Földi László polgármester köszöntötte, aki elismeréssel szólt a nagyszerű összefogásról. A díjakat Hegedűs Ágota, alpolgármester és az önkormányzat munkatársai adták át a sikeresen pályázóknak. A díjátadást egy rögtönzött állófogadás követte, ahol a kerttulajdonosok megoszthatták egymással tapasztalatikat.

fotó: Tánczos Tibor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció