Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 26. 14:15, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

A város legszebb kertjei

A város legszebb kertjei

Lássuk, hogy áll a verseny, mik a részeredmények néhány nappal a verseny lezárása előtt.

Az én virágoskertem” elnevezésű online fotópályázat közel hat hete tart és az eddig jelentkezett 51 versenyző bőszen gyűjtögeti szavazatait. Lelkes kis csapatról van szó, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy, a versenyzők eddig összesen több mint 2 160 db szavazatot zsebeltek be.

A díjazott első öt helyért ádáz küzdelem folyik. A verseny jelenlegi állása szerint az élbolyban lévő első 4 helyezett több száz szavazatával igyekszik biztosítani a helyét a képzeletbeli dobogón, a mezőny többi résztvevője pedig szorosan a nyomukban halad.

Érdemes továbbra is gyűjtögetni a szavazatokat, hiszen a nyertesekre értékes ajándékok várnak. Nézd meg milyen nyereményekért folyik a verseny!

Versenyünkre még június 28-ig (csütörtökig) lehet nevezni, június 30-án (pénteken) lezárul a verseny és kihirdetjük a végeredményt.

Ahogy azt ígértük a verseny résztvevői között a szavazatszámoktól függetlenül az Oázis kertészet szakmai különdíja kerül kiosztásra, melyet az általuk legszebbnek tartott kert tulajdonosának ítélnek oda.

A verseny első helyezettje a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Áruház által felajánlott értékes főnyereménnyel gazdagodik majd.

A szavazatok szerinti első helyezett, valamit a további négy díjazott helyezését a leadott szavazatok száma határozza majd meg.

A versenyhez további sok sikert kívánunk!
infoCegléd csapata

Csatlakozz hozzánk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció