Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Március 04. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A várandós férfi nagyon szenvedett, de nem eléggé

A várandós férfi nagyon szenvedett, de nem eléggé

Ő maga sem hiszi, hogy ezzel kiállta, amit egy várandós nő.

„Ha várandós vagy, köztulajdonná válsz” – osztotta meg tapasztalatait a 33 éves Benjamin Percy, aki nem kevesebbre vállalkozott, minthogy kipróbálja, milyen terhesnek lenni. A férfi 9 hétig hordott ál hasat, mely idő alatt több fizikai kellemetlenséget is megtapasztalt. Először is nem jöttek rá a ruhái, mindenbe beleütközött és folyton idegen emberek tapogatták a pocakját, mintha valami köztulajdon lenne.
A kísérlet célja az volt, hogy megértse, min mennek keresztül a kismamák a kilenc hónap alatt. Persze elismerés helyett, inkább kritikát kapott nőnemű ismerőseitől, mely szerint azzal, hogy felcsatol egy mű hasat, még a közelében sem jár annak, amin egy kismama keresztülmegy. Állandó vizelési inger, puffadás, émelygés, gyomorégés és még sorolhatnánk. Mindenesetre szép próbálkozás.
Benjamin annyira nehezen viselte az álpocak hordását, hogy még a szexet is beszüntették a feleségével, míg le nem telt a kilenc hét. Egyébként emellett az alkoholról is lemondott, mégis leginkább az idegesítette, ahogy az idegenek bántak vele.
„Mindenki a hasamat fogdosta, én persze kedvesen tűrtem és mosolyogtam” – mondta a férfi, aki maga is tisztában van azzal, hogy várandósnak lenni többet jelent egy nagy pocaknál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.