Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Február 02. 23:34, szombat | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

A forduló rangadóján volt minden amiért szeretni lehet a focit.

A forduló rangadóján volt minden amiért szeretni lehet a focit.

A 17. forduló eredményei

A Jazz Cafe kiütéses győzelmet aratott a Bróker Zsaruval szemben, akiket csupán az vigasztalhat, hogy ezen a mérkőzésen tudtak először három gólt elérni.

A forduló rangadóján volt minden amiért szeretni lehet a focit. Félidőben a Young Boys vezetett 3-0-ra, úgy tűnt sima meccs lesz. Azonban a Mirror magára talált és fordított, 3-4! Ettől kezdve kicsit az indulatok is elszabadultak, amit a játékvezetők több esetben is kiállítással csillapítottak. Őrült végjátékban 4-4, 5-4, 5-5, majd az utolsó percben a Young Boys vitte be a kegyelem döfést és nyert 6-5 arányban.

Az Ön-Ért újra bebizonyította, hogy bárkivel partiban tud lenni, de „szinte senkit sem tud legyőzni”.Végig jó iramú, színvonalas mérkőzésen az Autó Kelly volt a szerencsésebb. Szokoli és társai mindent megtettek a győzelemért, amihez annyi kellett, hogy eggyel több gólt rúgtak.

A Revans hullámzó teljesítménye ezen a héten negatív irányba mozdult. Nem találták meg a bajnoki címet megszerezni kívánó Showder Club lendületes játékának ellenszerét.

A Nevenincs és a Kedvencek fordulatos és gól gazdag mérkőzésén bárki nyerhetett volna, de mint mindig most is az szerezte meg a három pontot, aki több gólt rúgott. A játék összképe alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

A Pákozdi Hús a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt és ez gólokban is bőven megmutatkozott. A CFE ritkán volt kapura veszélyes, így nevük mellett nulla gól, míg a Pákozdi Hús neve mellett nyolc rúgott gól szerepel.

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem