Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Március 29. 16:04, szerda | Helyi

A CVSE Judo Szakosztályának sajtóközleménye

A CVSE Judo Szakosztályának sajtóközleménye

Az elmúlt időszakban a különböző médiumokban a ceglédi judo központról megjelent írásokra reflektálva, a Ceglédi VSE Judo Szakosztálya az alábbi észrevételeket teszi:

- A magunk részéről rendkívül hálásak vagyunk a kormányzatnak, hogy forrást biztosított a beruházás végrehajtásához.

- Az önkormányzatnak szintén köszönettel tartozunk, hogy a területet átadta, a közművek bekötését lehetővé tette, a területrendezésre a költségeket átvállalta.

- A hiányosságokat kiemelve a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ígéretet tett az ügy rendezésére, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.

- A valóságot nem teljesen fedi az az állítás miszerint szakosztályunk nem akarja használatba venni az új központot, mindössze 3 kérésünk teljesítését szeretnénk, hiszen a jelenlegi edzéshelyszín már régen nem felel meg a minőségi munkavégzés feltételeinek, ezért mi lennénk a legboldogabbak, ha egy jól felszerelt speciális judo teremben (dojo) gyakorolhatnánk!

Kéréseink:

1. A hiányosságok pótlása, melyre az NFM már ígéretet is tett.

2. A kétségek eloszlatása érdekében egy független szakértő biztosítson mindenkit, hogy az aljzatbeton repedései nem okozhatnak problémát a jövőben. Ebben az ügyben is elkezdődtek az egyeztetések.

3. A Nemzeti Sportközpontokkal tudjunk egy olyan üzemeltetői/használati szerződést kötni, mely mindkét fél részére megfelelő.

Magunk részéről úgy gondoljuk, hogy ezen kérések nem teljesíthetetlenek és minisztériumi szinten érezzük is a megoldáskeresés szándékát!

Cegléd, 2017.03.28.

Ceglédi VSE Judo Szakosztály

Címkék: judo cegléd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció