Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Július 20. 16:59, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

A Compact Disco gitárosa Ceglédre házasodik

A Compact Disco gitárosa Ceglédre házasodik

Sándor Attila, a Compact Disco sármos basszusgitárosa néhány napon belül oltár elé vezeti gyönyörű, ceglédi születésű menyasszonyát.

A hosszú ismeretség ellenére még csak nem sokkal több, mint egy éve egy párt alkotó fiatalok úgy döntöttek, hogy idén nyáron hivatalosan is összekötik életüket. A városunkban már több ízben fellépő zenekar életében ez lesz az első ilyen jeles alkalom, a rajongó lányoknak így már csak a megmaradt három zenekari taggal vigasztalódhatnak.

A 2004-ben Miss Universitas első udvarhölgyévé választott lányt és Attilát már több alkalommal egymás útjába sodorta a sors mielőtt végleg egy párt alkottak volna. Lilla, kapcsolatuk előtt több klipben is együtt szerepelt mostani vőlegényével, aki nem sokat habozott a lánykérést illetően sem.

Az egykor még a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium padjait koptató Lakatos Lilla Nóra és Sándor Attila szűk családi, baráti körben mondják majd ki a boldogító igent Budapesten. Az esküvőn a zenekar többi tagja is jelen lesz, a zenélést azonban most másra bízzák az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt zenészek.

Az ifjú párnak ezúton is sok boldogságot kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció