Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Augusztus 03. 18:30, hétfő | Helyi

5 kiemelt ceglédi bűneset a közelmúltból

5 kiemelt ceglédi bűneset a közelmúltból

Lopás, garázdaság, szeméremsértés. Cegléd és környékbeli rendőrségi hírek az elmúlt időszakból

1. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. július 19-én reggelre virradóra levágta a lakatot a ceglédi vasútállomás egyik épületén és onnan több kéziszerszámot, aggregátort, számítógép monitort tulajdonított el.

A Bűnügyi osztály folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2015. július 20-án 6 óra és 15 óra közötti időben kivágta a szúnyoghálót egy a ceglédi lakás ablakán és a lakásból tabletet tulajdonított el.

2. M. Hunor 19 éves ceglédi lakost gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2015 július 25-én 3 óra körüli időben a ceglédi Kossuth Ferenc utcában a lépcsőn ülő 21 éves sértettet gázspray-vel arcon fújta, majd megrúgta. A sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett az elsődleges adatok szerint.

3. A 21 éves B. Levente Tibor ellen garázdaság miatt folyik eljárás a Vizsgálati Osztályon, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2015 július 25-én 3 óra körüli időben az egyik szórakozóhelyen a pultnál szidalmazni kezdte az egyik ott tartózkodó vendéget. Később a szórakozóhelyről távozó vendég után ment és a kijárat előtt ismét szidalmazta, majd a lépcsőház falához tolta és másik kézzel egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte. A sértett a bántalmazás következtében sérülést nem szenvedett.

4. A. Gábor 74 éves jászkarajenői lakos ellen indult eljárás szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A. Gábor 2015. július 20-án a reggeli órákban – a rendelkezésre álló adatok szerint - a szomszédjának portáját elválasztó drótkerítés mellé állt, ahol nemi szervét elővette és a sértett felé mutogatta, közben obszcén kifejezésekkel illette. A sértett elmondása szerint ezt megelőzően már több alkalommal is mutogatta felé nemi szervét a gyanúsított.

5. K. Ferenc 31 éves érdi lakos ellen indult eljárás önbíráskodás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves férfi 2015 februárjától kezdődően telefonon és személyesen is több alkalommal megfenyegette a sértettet abból a célból, hogy adja át számára azt a pénzt, amely az örökségéből származott. K. Ferenc 2015. július 25-én 12 óra 30 perc körüli időben megjelent a nő csemői munkahelyén, ahol azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha nem ad át neki 50 ezer forintot, akkor megveri, illetve a családi házát felgyújtja. A nő egyik munkatársa a sértett védelmére kelt és értesítette a rendőrséget.

A ceglédi rendőrök a 31 éves férfit a helyszínen elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. július 28-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció