Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 30. 11:44, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

35 éves lett Michael Jackson ikonikus videoklipje

35 éves lett Michael Jackson ikonikus videoklipje

December 2-án Jacko nappal ünnepel a magyar MTV

December 2-án különleges évfordulót ünnepel a világ: éppen 35 éve lesz annak, hogy az MTV képernyőjén bemutatkozott Michael Jackson Thriller című dalához készült látványos videoklip. A több évtizedes sláger előtt tisztelegve a magyar MTV egy egész napot szentel a pop koronázatlan királyának, így vasárnap többször is Jacko dalok szólalnak majd meg a zenecsatornán: a Thriller mellett többek között a Bad, a Billie Jean vagy éppen a Smooth Criminal.

Bár Michael Jackson lassan egy évtizede a mennyei színpadon járja a Moonwalkot, a popzene koronázatlan királyát sosem fogjuk elfelejteni. Billie Jean, Beat it vagy éppen a Bad csak néhány azok közül a legendás slágerek közül, amelyek évtizedek után sem koptak meg. Többek között ezek a dalok is felcsendülnek majd december 2-án, a magyar MTV-n a születésnapos Thriller tiszteletére összeállított Michael Jackson napon.

A 35 éves videokliphez számos érdekesség kötődik. Például az, hogy a Thriller volt a valaha eladott legnagyobb példányszámú zenei videó VHS-n. Ha már eladások, akkor igen drága relikviát szerzett meg az a rajongó, aki 1,8 millió dollárért megvette a klipben feltűnő piros dzsekit. A közel 14 perces kisfilmet John Ladis rendezte és két Grammy-díjat is megnyert, a klip népszerűségét pedig az is mutatja, hogy a YouTube-on jelenleg több mint 560 millió megtekintésnél jár..

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára