Városlista
2019. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Január 21. 15:11, hétfő | PR

3 tipp, hogy 2019-ben biztosan a Te faladon legyen a legszebb vászonfotó

3 tipp, hogy 2019-ben biztosan a Te faladon legyen a legszebb vászonfotó

Éles színek, gondos előkészítés és 100% „imádom” élettartam garancia. Bizonyára minden vászonkép megrendelő erre vágyik. Mutatjuk, hogy mire figyelj, ha Te is azok közé tartozol, akik biztosak szeretnének lenni benne, hogy a megálmodott lakásdekoráció tényleg úgy fog kinézni, ahogyan elképzelték.

A vászonképek modern és otthonos hangulatot teremtenek a lakásban, egyediek és kreatívok, így méltán örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek. Legyen szó akár életünk legszebb momentumairól, akár családi emlékekről vagy egy utazás felejthetetlen pillanatairól, ha feltesszük őket a falra egy vászonkép formájában, akkor minden nap könnyedén feleleveníthetjük őket.

A precíz kivitelezés és a minőség kulcsszerepet játszik

Egy jól kiválasztott fotóból készült kép pozitív energiákkal tölti fel a helyiséget és igazán látványos, stílusos dekoráció tud lenni, de csak akkor mutat igazán szépen, ha megfelelő a fénykép felbontása, jó a vászon minősége, élénkek rajta a színek és gondosan, precízen van kivitelezve.

Érdemes olyan vászonkép készítőt választani, mely igazi szakértőként segít a felmerülő kérdések esetén. Hasznosak lehetnek például az olyan információk, hogy mekkora felbontásra van szükség, vagy, hogy milyen méretben fog jól mutatni a kép a falon.

A manuális előkészítés előnyei

A vászonképek készítése során nem feltétlenül előnyös, ha a beérkező képek feldolgozása teljesen automatizált módon történik. A gépek bizonyos esetben eltérő elvek mentén hoznak döntéseket és előfordulhat, hogy valaki lemarad a képről vagy, hogy ott vágják meg a képet, ahol esztétikai szempontból az nem optimális.
A manuális előkészítés esetén az ilyen durva hibák kiküszöbölhetők. Sokat könnyíthet a dolgunkon, ha a kiválasztott szolgáltató segít a képek korrigálásában, a fények beállításában és igény szerint a retusálást is vállalja. A legjobb, ha a konkrét gyártási folyamat előtt kézhez kapunk egy nézőképet, ami alapján eldönthetjük, hogy szeretnénk-e bármin változtatni.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

A nézőkép leellenőrzése és jóváhagyása már jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a végeredmény nem lesz az elképzeléseknek megfelelő. Mégis előfordulhat, hogy a kép nem mutat jól a falon, túl kicsi lesz, vagy éppen túl nagy és mégsem tetszik a megrendelőnek. A jó hír az, hogy van egy olyan egyedi vászonkép készítő, amely 15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal termékeire.

A Vászonkép Szalon kiemelt figyelmet fordít az ügyfélelégedettségre, így amennyiben nem tetszik az elkészült kép, a teljes összeget visszafizeti megrendelőinek. Ezzel a kockázat terhe teljes mértékig lekerül az ügyfelekről, akik biztosak lehetnek benne, hogy rövid idő alatt, kedvező áron, gyönyörű vászonképet tudhatnak magukénak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 13. 11:11, szerda | PR

A lejárt lakástakarékokat többféle hitelbe törlesztheti

Ma már nem lehet LTP szerződést kötni, de még számtalan korábban megkötött szerződés létezik, és a hitelbe betörlesztés kérdése sokak számára éppen most válik aktuálissá.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.