Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Október 16. 14:48, csütörtök | Belföld

MTV Ikon lett Ozzy Osbourne

 MTV Ikon lett Ozzy Osbourne

A rocklegenda az EMA idei első nyertese.

Ozzy Osbourne lett 2014-ben az MTV EMA első díjazottja. A többszörös platinalemezes, a Rock & Roll Hall of Fame-be beválasztott, háromszoros Grammy-díjas énekes emberek millióira gyakorolt hatást az elmúlt évtizedekben és egy őrült családi valóságshow-ban is szerepelt. Bon Jovi, a Queen, Whitney Houston és Eminem után most ő veheti át november 9-én a csatorna Globális Ikonjának járó díját.

Kiderült, ki lesz az MTV EMA első nyertese. Az idei gálán a Black Sabbath legendás énekese, Ozzy Osbourne veheti át a legnagyobb ikonoknak járó elismerést Glasgow-ban. A különleges díjat 2010-ben alapították a legnagyobb hatású előadók életművének elismerésére.

Ozzy Osbourne háromszoros Grammy-díjas és többszörös platina lemezes előadó, aki több mint 120 millió albumot adott el világszerte. Osbourne a legendás Black Sabbath frontembereként, majd szólóénekesként egyaránt sikeres karriert futott be az elmúlt négy évtizedben. Egyedi hangja és impresszív színpadi jelenléte gyorsan megkedveltette őt a rajongókkal, akik olyan slágereket köszönhetnek neki, mint a „Crazy Train", a „Mr. Crowley" és a „Flying High Again". A rocklegenda népszerűsége töretlen, jelenleg is gyakran szerepel a sajtóban, ad koncerteket és lép fel sporteseményeken. Néhány éve kissé őrült családi életébe is bepillantást engedett a The Osbourne’s című reality-ben, amely az MTV egyik legnézettebb sorozata volt. Néhány napja jelent meg Memoirs of a Madman című best of albuma, amely eddigi karrierjét ünnepli. A sztár az EMA történetének ötödik Ikonja: 2013-ban Eminem, 2012-benWhitney Houston, 2011-ben a Queen, 2010-ben pedig a Bon Jovi részesült az elismerésben.

Az MTV EMA–t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában. A jelöltek között olyan előadók vannak, mint a dögös Katy Perry, a szőke bombázó Taylor Swift, a hip-hop királynő Iggy Azalea, a Nickelodeon gyönyörű sztárja Ariana Grande, a rapisten Eminem, a Happy előadója Pharell Williams, vagy a tinibálvány One Direction. Szavazni az egyes kategóriákban a www.mtvema.com oldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23:59-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során