Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. December 15. 09:10, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Útlezárások - Közútkezelő: egyelőre nincsenek nagyobb fennakadások

Útlezárások - Közútkezelő: egyelőre nincsenek nagyobb fennakadások

Egyelőre nem okoznak nagyobb fennakadást az ország közútjain a hétfőre meghirdetett félpályás, forgalomlassító demonstrációk - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője reggel az MTI-vel.

Azt mondta: egyedül az M3-as Budapestre bevezető szakaszán alakult ki a szokásosnál nagyobb hétfő reggeli torlódás, de vidéki helyszínekről egyelőre nem érkezet jelzés nagyobb fennakadásról.
Pécsi Norbert Sándor ugyanakkor mindenkitől azt kérte, hogy indulás előtt tájékozódjon az aktuális útviszonyokról, awww.utinform.huoldalon, illetve a közútkezelő hivatalos Facebook (www.facebook.com/magyarkozut) és Twitter (www.twitter.com/magyarkozut) oldalain.
Gaskó István, a hétfői országos félpályás útlezárásokat szervező Liga Szakszervezetek elnökének korábbi tájékoztatása szerint az ország 62 pontján legalább 1600 gépkocsival készülnek a közúti forgalom lassítására reggel 7 és délután 4 óra között, amivel a kormány munkavállalókat hátrányosan érintő intézkedései ellen tiltakoznak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről