Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Július 30. 19:39, szerda | Helyi

Új szezon, új keret

Új szezon, új keret

Hivatalosan is bemutatták a Ceglédi KK SE új igazolásait

Az előző szezonban 10. helyen végzett Ceglédi KK SE 5 új játékossal erősített a hamarosan kezdődő 2014/2015-ös szezonra. Az egyesület szerdán délután egy sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bemutatta új igazolásait, valamint ismertette terveit, jövő évi célkitűzéseit.

A megjelenteket elsőként Borsos Gergő köszöntötte, majd Borsos István, a Ceglédi KKSE elnöke vette át a szót, aki a tavalyi év összegzése, értékeléseként elmondta, hogy a csapat az előző szezonban elérte a kitűzött célt, s bár ugyan jobb helyezést is elérhetett volna a csapat, sikerült egy stabil bennmaradós helyen végezniük. Az új szezont előkészítve fontos volt, hogy a csapat alappillérét jelentő játékosok továbbra is a ceglédi klubbot erősítsék, az igazolásokat pedig Kökény István vezetőedző instrukciói alapján választották ki. Mint elmondták, volt olyan játékos, akitől fájó szívvel váltak meg, de mindent összevetve bíznak benne, hogy egy dinamikus, küzdős kis csapatot sikerült összehozni.

Borsos István még hozzátette, hogy az MKSZ határozata némiképp módosította a bajnokság lebonyolításának menetét. Az első öt helyezett csapat szerepel majd a rájátszásban, 6-12-ig pedig minden csapat viszi magával az addig elért pontjait, ami alapján kialakul majd a végső eredmény. A klub elnöke zárszóként még elmondta, hogy ahogy az elmúlt években, úgy ezután is teljes mellszélességgel állnak csapat mellett.

A csapat jövőbeni terveiről Kökény István vezetőedző beszélt, aki elmondta, hogy a láthatóan erősödő mezőnyhöz igazodva alakították ki az új keretet. Az erőviszonyokon túl az igazolásoknál pedig döntőfontosságú szempont volt a csapategység megtartása, továbberősítése is. A több hetes felkészülés során a fiúk egy erős lendületet vettek és bíznak benne, hogy az új összeállítással sikerül egy jobb eredményt elérni a szezon végére. A csapat mellett a szakmai stáb is megerősödött, mind a felnőtt, mind pedig az utánpótláskeretet tekintve. Dengi Zoltán „csak” mint másodedző, Rapi Róbert pedig kapusedzőként segíti a csapatot. – tette hozzá Kökény István

A csapatnak jelenleg két sérült játékosa van Bartucz László és Pocsai Rajmund személyében. Kérdésünkre elmondták, hogy szépen halad a két fiú felépülése és remélhetőleg a szezon elején, a 2-3-4. forduló környékén már ő is csatlakozni tudnak majd a csapathoz.

A csapatot július 31-én, 17 órakor a Gyöngyös elleni edzőmérkőzésen láthatjuk először hazai pályán, majd szeptember 03-án a Pick Szeged ellen kezdi meg az alapszakaszbeli mérkőzések sorát.

Kökény István beszámolója után az öt új játékos mutatkozott be röviden. Bár a fiúk még csak néhány hete edzenek együtt a csapattal, nagyon jól érzik magukat és úgy vélik, nagyon hajtós, küzdős csapat lesznek, és bíznak a sikeres bennmaradásban. (a főkép sorrendjében balról jobbra)

  • Országh Ádám - jobb szélső - Csurgóból átigazolt
  • Nikolicza Renátó - bal átlövő - Vácról átigazolt
  • Sipeki Levente - belső poszt - Békés FKC átigazolt
  • Hegedűs Márk - beálló - a Pick Szegedből átigazolt
  • Milos Mojcilov - kapus - Pécsről átigazolt

A játékosok részletesebb bemutatkozása

A sajtótájékoztatón a csapat aktív szurkolótábora is képviselte magát. Mint azt egyik képviselőjüktől megtudtuk elégedettek az új igazolásokkal és a tavalyi évhez hasonlóan most is kiállnak a csapat mellett és az új szezonban is minden vidéki mérkőzésre elkísérik majd őket.

A vezetőség egyöntetűen egyetértett abban, hogy az idei mezőny is nagyon erős lesz. Izgalmas mérkőzésekre és nagy küzdelmekre számíthatnak a szurkolók.

A jövő évi bajnokság SORSOLÁSA

Hajrá Ceglédi KK SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció