Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 25. 15:27, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Új játékosokkal frissített a Ceglédi KK SE

Új játékosokkal frissített a Ceglédi KK SE

Szerdán délután az egyesület egy sajtótájékoztató keretében mutatta be a csapat új játékosait.

A tavaly 10. helyen végzett Ceglédi KK SE 5 új játékossal erősített a hamarosan kezdődő 2013/2014-es szezonra. Az egyesület szerdán délután egy sajtótájékoztató keretében ismertette terveit és mutatta be a csapat új játékosait.

A megjelenteket elsőként Borsos Gergő köszöntötte, aki a tavalyi év értékeléseként elmondta, hogy a csapat az előző szezonban elérte a kitűzött célt, sikerült a bennmaradás. És bár csupán egy „hajszálon” múlott a 8. hely, de nem csalódottak, bíznak az idei szezon sikerében. Fontos, hogy mindenképpen hosszútávra tervezünk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy a játékosokkal és az edzőkkel is 2+1 éves szerződést írtunk alá. – tette hozzá a szakosztályvezető, aki kiemelte és megköszönte mindazon szponzoroknak és szurkolóknak a támogatását, akik végig a csapat mellett álltak és állnak most is.

A játékosok mellett a szakmai stáb is új tagokkal bővült. Rapi Róbert kapusedzőként és főállású szakmai vezetőként, Dengi Zoltán pedig másodedzőként segíti majd a csapat felkészülését.


Rapi Róbert

Dengi Zoltán


A csapat jövőbeni terveiről Kökény István edző beszélt, aki szintén újabb két évre szerződött le a csapathoz. Mint mondta, nagy gondot fordítottak a csapat összeállítására, és bár volt olyan játékos, akitől fájó szívvel váltak meg, de mindent összevetve egy dinamikus, küzdős kis csapatot sikerült összehozni. A fiatal játékosok mellett Mirko Vujovic személyében rutinosabb irányítót is igazolt az egyesület.

Nagyon komoly 8 hetes felkészülési programot állítottunk össze – mondta el Kökény István. Július 15-én a csapat minden tagjának elkezdődött a hivatalos felkészülés. A fiúk nagyon jól dolgoznak, egyelőre semmi sem hátráltatja a munkát. A tavalyihoz képest a felkészülési tervben is sokat módosítottunk. A programot Szűcs István atlétikai edzővel állítottuk össze, valamint Dengi Zoli is sokat segített a felkészülés során.

A csapatot július 31-én, az első edző mérkőzésükön láthatjuk majd először játszani.Augusztus 24-25-én pedig ismét megrendezésre kerül a már hagyománnyá vált négycsapatos kézilabda torna. Idén a Vác, a PLER Budapest, valamint a Törökszentmiklós csapata érkezik Ceglédre. A junior csapat pedig Törökszentmiklóssal, Székelyudvarhellyel és a PLER Budapest csapatával mérheti össze tudását.

A vezetőség a kemény munka mellett természetesen az összhangra és a csapat egységre is nagyon figyel, ezért különféle csapatépítő programokkal igyekeznek segíteni az új játékosok beilleszkedését.


Kökény István beszámolója után az öt új játékos mutatkozott be néhány mondatban. Bár a fiúk még csak két hete edzenek együtt a csapattal, nagyon jól érzik itt magukat. Ahogy elmondták, nagyon hajtós, küzdős csapat lesznek, és bíznak a sikeres bennmaradásban. (a főkép sorrendjében balról jobbra)

  • Bősz Dániel, junior válogatott - kapus (Pécs)
  • Mirko Vujovic, felnőtt válogatott - irányító(Montenegró)
  • Ivan Perisics, felnőtt válogatott - balkezes lövő(Montenegró)
  • Lászlai Szabolcs, junior válogatott - bal szélső(Orosháza)
  • Endrédi Dezső, jobb szélső(Orosháza)

A fiúkat a közeljövőben kicsit részletesebben is bemutatjuk majd.

A sajtótájékoztatón a csapat aktív szurkolótábora is képviselte magát. Mint azt Kubinyi Tamástól megtudtuk, a tavalyi évhez hasonlóan most is kiállnak a csapat mellett és az új szezonban is minden vidéki mérkőzésre elkísérik majd őket. Ígéretesnek tartják az új igazolásokat, de bíznak benne, hogy a rájátszásra kiegészülhet még a csapat. Szerintük ugyanis egy bal átlövő még hiányzik a csapatból.

A vezetőség egyöntetűen egyetértett abban, hogy az idei mezőny is nagyon erős lesz. Izgalmas mérkőzésekre és nagy küzdelmekre számíthatnak a szurkolók.

A jövő évi bajnokság SORSOLÁSA

Hajrá Ceglédi KK SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem