Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 31. 16:18, péntek | Bulvár

Tökös mulatságot csaptak a jégen sztárjaink

Tökös mulatságot csaptak a jégen sztárjaink

Gyermekekkel ünnepelték a Halloweent Dukai Regináék.

Korcsolyát húztak sztárjaink, hogy a Jégteraszon egy jó hangulatú, izgalmas sorversennyel ünnepeljék a Halloweent a Cseppkő Gyermekotthon lakóival. A jótékonysági esemény arc- és testfestéssel indult, és míg LL Junior Dukai Reginával főként a motívumok rajzolásában jeleskedett, Young G., Gergely István és Oláh Gergő a jégpályán mutatták meg „tökös” oldalukat.

Igazi tökös mulatságra látták vendégül a Cseppkő Gyermekotthon lakóit hírességeink. LL Junior, Oláh Gergő, Dukai Regina, Gergely István és Young G. Halloween alkalmából lepték meg a gyerkőcöket, akiket a pókok, boszorkányok, halálfejek kicsit sem riasztottak el, sőt, arcukra, karjukra, kézfejükre is került az ünnepre jellemző motívumokból. Az arcfestés után előkerültek a korcsolyák is, és kezdetét vette a sorverseny – a sztárok 1-1 gyerekcsapat élén vágtak neki a jégpályának: tökök között szlalomoztak, gyorsasági versenyben mérték össze tudásukat, és kipukkant néhány halloween-i lufi is.

Oláh Gergő nosztalgikus hangulatban mesélt a gyerekeknek arról, hogy kiskorában a szomszédokkal saját jégpályát öntöttek maguknak a falu határában, és kori helyett cipővel csúszkáltak fel s alá. „Fontos, hogy a gyerekeket kimozdítsuk a számítógép elől: a levegőn töltött idő és mozgás nem csak egészséges, de össze is hozza őket, a sorversenyek pedig a csapatszellemet erősítették bennük, ami szintén fontos ebben a korban” – mondta el az X-faktor 2012-es győztese, aki a Halloweent általában nem ünnepli, de a közelgő adventet annál inkább várja már.

Miközben a csapatok lázasan versenyeztek, LL Junior a pálya szélén próbálgatta, milyen az élet korcsolyával a lábon. „Soha nem koriztam még, ideje volt kipróbálni, és még ha kicsit ügyetlen is voltam, megérte! Imádok mosolyt csalni a gyermekek arcára. Szegény családban nőttem fel, így pontosan tudom, milyen nagy élmény lehetett a kicsiknek ez a családias délelőtt, az arcfestés, az ajándékok és a közös fotók” – mondta el az énekes, akinek jó barátja, a Megasztárból ismert Lakatos Krisztián segített „túlélni” a tökös-jeges kalandot.

Dukai Regina egyik kedvenc ünnepe október 31., azaz Halloween, amelyről nem csak narancssárgára festett körme, de az alkalomra megálmodott, saját tervezésű ruhája is árulkodott. „Édesapám születésnapja is ezekben a napokban van, így a Halloween számomra egyet jelent a családi ünnepléssel, a répatortával, a viccesre faragott tökökkel. Nagyon szeretek korcsolyázni, de most egy hátsérülés miatt csak a palánk mellől tudtam drukkolni. Aztán nem bírtam ki, és a gyermekek kérésére együtt tettünk pár lépést a jégen” – árulta el Regina.

Olimpiai bajnok vízilabdázónk Gergely István profikat megszégyenítően siklott a jégen, ennek és hangos bátorításának köszönhetően, csapata magabiztosan nyert a sorversenyekben. A második helyen döntetlen született, Young G. és Oláh Gergő csapata ugyanannyi pontot szerzett a szlalomozás, a lufi adogatás és a gyorsasági versenyszámok során. A győztes csapat jutalma ajándékcsomag volt, ám természetesen a többi résztvevő gyermek sem távozott üres kézzel.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára