Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. November 27. 17:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Ceglédinfo

Otthon Centrum Cegléden

Otthon Centrum Cegléden

Átadták az Otthon Centrum ingatlanközvetítő cég helyi irodáját ma délután.

Átadták az Otthon Centrum ingatlanközvetítő cég helyi irodáját ma délután. Az Otthon Centrum 2000-es alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi.

A ceglédi kirendeltség képviseletében Fehér Krisztián az ünnepélyes átadón elmondta: az Otthon Centrum egy országos franchise hálózat, amely 2000 óta működik. „Ami nekünk nagyon fontos szempont volt, az az, hogy száz százalékos magyar tulajdonosi körben van. Az elmúlt tíz évben több mint százezer sikeres költözést tudhat magának: ezek olyan számok, melyekre büszkék lehetnek.” – fogalmazott, majd hozzátette: a hálózat számos olyan díjat nyert az elmúlt pár évben, ami miatt az egyik legismertebb és emellett az egyik legelismertebb cég lett.



Az Otthon Centrum vezérigazgatója, Kosztolánczy György is jelen volt az átadáson, aki arról tájékoztatott, hogy egy franchise rendszerben a legfontosabb érték maga a partner. „Azt gondolom, hogy főleg akkor tud erősen működni egy franchise hálózat, ha jó partnerekkel működik és van mire támaszkodni. Úgy vélem, hogy most egy ilyen helyzet alakult ki és örülünk, hogy sikerült megtalálni a közös nevezőt a ceglédi kirendeltség személyzetében.



Takáts László polgármester úgy fogalmazott: a város vezetőjeként az egyik legfontosabb feladata az, hogy olyan várost vezessen, amelyben a ceglédiek otthon érzik magukat. „Ezért dolgozom minden nap, hiszen azt akarom elérni, hogy a fiatalok ne máshol keressenek maguknak boldogulást. Itt legyenek otthon. Ezért törekszünk arra, hogy egyre több legyen a munkahely a városunkban. Ennek az új irodának az átadása ebben a tekintetben is fontos, hiszen ceglédiek számára biztosít munkát, megélhetést a jövőben ez a vállalkozás. Ráadásul a cég célja, hogy megfelelő ingatlanokat találjon a vállalkozásoknak.” – mondta el Takáts László. Mint mondta: e tekintetben az érdekünk közös.

A nyereségorientált iroda természetszerűleg minél több ingatlant szeretne eladni a hozzá forduló cégeknek. Cegléd városa pedig érdekelt abban, hogy sikeresen végezze ezt a tevékenységét, hiszen ez azt jelenti, hogy egyre több vállalkozás talál magának új otthonra a városunkban. Ezzel bővül a munkahelyek száma, aminek köszönhetően kevesebben választanak maguknak új lakóhelyet. Az önkormányzatnak fontos, hogy a ceglédiek helyben találjanak maguknak, a képességeiknek, a végzettségüknek megfelelő munkát. Ezzel pedig nem más erősödik, mint Cegléd városa. Köztünk maradnak a tehetséges fiatalok, a tapasztalt idősebbek is, vagyis a munkahelyek számának növekedése az egész város életére, közösségére jó hatással lesz.” – hangzott el az átadón.



A cég országos hálózatának működése alatt nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosai vagyunk. Az Otthon Centrum 6 éve folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció