Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Május 24. 15:46, vasárnap | Helyi sport

Nehéz szülés volt

Nehéz szülés volt

Győzelem az alsóházi rangadón

A bajnokság utolsó előtti fordulójában sikerült hat nyeretlen meccs után újra győztesen elhagyni a pályát. A csapaton lehetett látni, hogy győzni szeretne. Ennek megfelelően támadólag léptünk fel, aminek köszönhetően két kihagyott helyzet után Kormos a 23. percben megszerezte a vezetést a Ceglédnek. A második félidő 73. percében Koós büntetőből növelte előnyünket. A Kaposvár még szépített a 79. percben, de csak ennyire futotta erejéből.

Minden győzelem fontos, de ez nagyon kellett. Lehet, hogy csak erkölcsi értéke lesz, de a nemzeti bajnokságok licence eljárásainak jelenlegi állása alapján akár döntő fontosságú is lehet. Jövő hét kedden okosabbak leszünk, akkor lesz nyilvános az NB I licencadó bizottságának döntése, amely alapján megtudjuk, hogy hány csapat kap indulási jogot a legfelsőbb osztályában. Ennek alapján hány csapat juthat fel az NB II-ből az NB I-be, illetve hány csapat esik ki az NB II-ből az NB III-ba.

Ceglédi VSE – Kaposvári Rákóczi 2-1

Gólszerzők: Kormos (23’ 1-0), Koós (73’ 2-0), Faggyas (79’ 2-1)

Ceglédi VSE: Kovács A. – Oláh, Albert, Farkas, Pesti, Dóczi, Koncz (Szabó D.), Makrai, Koós (Markó), Kormos (Kovács D.), Balog

Kecskeméti József megbízott vezetőedző: Nehéz szülés volt, ahogy számítottunk is rá. Mindkét csapat az életéért küzdött. Ma mi voltunk a szerencsésebbek. Gratulálok a fiúknak és köszönöm a hozzáállásukat!

Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem