Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 26. 13:54, hétfő | Helyi sport
Forrás: Ceglédisport

Nagy csata volt az asztal körül

Nagy csata volt az asztal körül

Nagy csatában nyertek az asztaliteniszezőink

Halasztott mérkőzést játszottak a CVSE asztaliteniszezői az NB I-ben, ahol óriási csatában 6 döntő játszmás meccsel “fűszerezve” sikerült nyerni, úgy hogy az extra ligából lehozott Varga Csaba nyert négyet a Szegednél (az összes mérkőzése döntő játszma volt). Külön öröm, hogy most mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Bartus Csaba kézsérüléssel bajlódott, de így is közel állt két meccs megnyeréséhez.

Szeged AC II. – Szuperinfó CVSE I. 8:10

Győztek: Kovács Sebestyén 3, Biedermann Dániel 3, Bogádi Imre 3 illetve Kovács-Bogádi páros.

Asztalitenisz Országos Utánpótlás Budapest Bajnokság:

Az év első országos utánpótlás versenyét Budaörsön rendezték, ahol a Szupernfó-CVSE játékosai két bronz és egy aranyéremmel zártak. Hörömpő Ferenc csoport 4-ént rangsorolva megnyerte a csoportját majd a főtáblán is ment egy kört az U 11-ben. Az összevontban is megnyerte csoportját, ami óriási teljesítmény. Ócsai Máté első olyan versenye volt ahol csak az idősebb korosztályhoz ellenfelekkel indult. A bemutatkozás jól sikerült, hiszen rögtön 3. lett, ami óriási szó. A négy közé jutásért remek mérkőzésen nyert 3:2-re, egy jóval előrébb rangsorolt játékos ellen. A serdülők között megnyerte a csoportját a selejtezőben majd szombathelyi játékost búcsúztatott nagy csatában 4:2 arányban. A következő mérkőzésre fizikálisan elfogyott, de még itt is az első játszmáz megnyerte 3 évvel idősebb ellenfelével szemben.

A legidősebbeknél a párosban első kiemelt volt a Kovács-Bőhm páros, de sajnos az első két játszma szoros elvesztése a döntőbe jutásért megbosszulta magát és végül kikaptak. Velkey József a gyenge serdülőben mutatott játéka után kellemes meglepetésre egyéniben feljutott a főtáblára a selejtező csoportjából. Egyéniben ezután Sebi visszavágott. Sorra verte meg válogatott ellenfeleit –negyed döntőben meccslabdát hárítva- a főtáblán, majd a BVSC-s Kovács Gábort 4:3 arányban győzte le a döntőben. Nem is kívánhatott volna jobb születésnapi ajándékot magának, de egyúttal minket is megörvendeztetett vele.

Eredmények:

  • U 11

legjobb 8 közé került: Hörömpő Ferenc
legjobb 16 közé jutott: Tótin Kristóf

  • U 13

3.Ócsai Máté
legjobb 32 közé került Hörömpő Ferenc

  • Serdülő 01.24.

legjobb 16-ba került Ócsai Máté

  • Ifjúsági 01.25.

legjobb 32-közé jutott Velkey József
páros: 3.Kovács Sebestyén- Bőhm Gábor (Sopron SE)
egyéni: 1.Kovács Sebestyén

-Gergye Zoltán-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem