Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. December 15. 19:16, hétfő | Helyi
Forrás: Ceglédinfo

Mitől lesz más a BÁCSVÍZ?

Mitől lesz más a BÁCSVÍZ?

Januártól a BÁCSVÍZ Zrt. kezeli Cegléd város vízügyeit

Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy 2015. január 1-jétől Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Mikebuda, Nyársapát és Törtel településeken az ivóvíz- és csatornaszolgáltatás feladatainak ellátásában a BÁCSVÍZ Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt. áll az Ön rendelkezésére.

Társaságunk:

- több mint 60 éves szakmai múlttal rendelkezik;
- az ország 15 legnagyobb szolgáltatójának egyike;
- az ellátási területünkön élő mintegy 310 000 lakos számára több mint 10 millió m3 ivóvizet biztosít évente;
- képzett szakemberekkel, korszerű technológiákkal, eszközökkel és informatikai rendszerekkel rendelkezik a hálózatok biztonságos és környezettudatos működtetéséhez.

A hat település ellátására a BÁCSVÍZ Zrt. Cegléd központtal új üzemmérnökséget hoz létre, melynek feladata:

- a magas színvonalú, folyamatos és biztonságos ivóvíz- és csatornaszolgáltatás biztosítása;
- a karbantartási és hibaelhárítási feladatok gyors és szakszerű ellátása napi 24 órában rendelkezésre álló készenléti szolgálattal, korszerű eszközparkkal;
- a vízmérők rendszeres leolvasása, a bekötési vízmérők jogszabálynak megfelelő díjmentes hitelesítése;
- ügyfélbejelentések fogadása, ügyintézése.
Célunk, hogy Fogyasztóink számára a szolgáltató-váltás miatti változások a lehető legkevesebb terhet jelentsék. Bízunk benne, hogy az üzemeltetéssel kapcsolatban nem lesz érzékelhető változás.

BEJELENTÉS,TÁJÉKOZTATÁS,ÜGYINTÉZÉS

Cegléd Üzemmérnökség Fogyasztói irodájában:
Cím: 2700 Cegléd, Szolnoki út 6.
Telefon: ügyintézésre 40/40-30-20 - hibabejelentésre 80/200-423
Nyitva tartás: Hétfő-csütörtök: 7.30-15.30 - Péntek: zárva
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@bacsviz.hu - honlapunk: www.bacsviz.hu

A szolgáltatás díjának elszámolásában lesz némi eltérés az eddig megszokotthoz képest: az alábbiak szerint módosul a leolvasás, a számlázás és a díjbeszedés rendje.

LEOLVASÁS, SZÁMLÁZÁS

A lakossági felhasználási helyeken felszerelt vízmérők 2015-től kezdődően, Társaságunk számlázási gyakorlatának megfelelően, félévenként kerülnek leolvasásra, munkatársaink folyamatosan fogják felkeresni az ingatlanokat a vízmérő leolvasása és ellenőrzése céljából.

A két mérőleolvasás közötti időszakban havi részszámlákat készítünk, a 2014. évi tényleges fogyasztás egy hónapra eső átlagát alapul véve. A féléves leolvasást követően elszámoló számla készül, mely tartalmazza a félév tényleges fogyasztása és a részszámlákban elszámolt díjak közötti különbözetet. Az aktuális számla összegét havonta, a feltüntetett fizetési határidőn belül szükséges kiegyenlíteni.

Kérésére lehetőség van arra, hogy saját fogyasztási szokásait figyelembe véve, Ön határozza meg a havi részszámlákban számlázandó vízmennyiséget. Ezt az igényét telefonon, levélben, e-mailben vagy személyesen jelezheti ügyfélszolgálatunk felé.

Ha Ön bekötési vízmérővel (főmérővel) rendelkező ügyfelünk, van mód arra is, hogy havonta a tényleges vízfogyasztása alapján készítsük el számláját, amennyiben vízmérőjét havonta leolvassa és a mérő állását minden hónap 25-ét követő 6 napon belül bejelenti Társaságunknak.

Amennyiben Ön mellékvízmérővel rendelkezik, csak a társasház tagjainak egyetértése és erről szóló nyilatkozata birtokában tudunk Önnel ilyen megállapodást kötni. Ennek további feltétele még, hogy a közös képviselő vállalja az igény jelzését ügyfélszolgálatunk felé, majd a mérők havonta történő leolvasását és a mérőállások bejelentését.

A bejelentés alapján történő számlázáshoz a megállapodás megkötését a közös képviselő ügyfélszolgálati irodánkban kezdeményezheti.

DÍJBESZEDÉS, SZÁMLÁK KIEGYENLÍTÉSE

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. által kibocsátott számlák tekintetében megszűnik a díjbeszedőknél történő fizetés lehetősége. Számláikat a továb¬biakban készpénz-átutalási megbízással (csekken), csoportos beszedési megbízás útján, illetve saját számláról átutalással egyenlíthetik ki.

Bácsvíz Zrt.

Címkék: Bácsvíz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció