Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 16. 00:00, kedd | Helyi

Michael Jackson ALIVE - Cegléd

Michael Jackson ALIVE - Cegléd

Michael Jackson ALIVE c. produkciója a Ceglédi Kossuth Lajos Művelődési Központ színpadán

Catherine Gallagher, ír sztepptánc világbajnok és géppuskalábú táncosai december 18-án este 7 órakor mutatják be Michael Jackson ALIVE c. produkciójukat a Ceglédi Kossuth Lajos Művelődési Központ színpadán.

A közép-európai turné keretein belül Catherine Gallagher és táncosai Ceglédre látogatnak a Michael Jackson ALIVE című szuperprodukciójukkal. Az előadás a pop királyának életműve előtti tisztelgés, amelyet a társulat az ír sztepp táncon keresztül fejez ki.

A Michael Jackson ALIVE produkció nagyszabású, izgalmas és újszerű, amely életben tartja a pop-király kultuszát az ír sztepptánc varázslatos mozgásvilágán keresztül. A műsor minden koreográfiája egy-egy Michael Jackson klasszikusra készült, új oldaláról bemutatva a halhatatlan énekes dalait.

Catherine, akárcsak Michael, maximalista és az alkotás művészetét helyezi mindenek fölé. Michael Bush, a pop-király ruhatervezője azt nyilatkozta, hogy a tánc mindig elsődleges volt Jackson számára, a ruha csak azután következett.
A világbajnok hölgy hasonló értékrenddel irányítja a társulat munkáját. A fellépő ruhákat maga tervezi, az anyagokat a legjobb szalonokból szerzi be, mindvégig szem előtt tartva, hogy a kosztümnek a koreográfiát kell kiszolgálnia.


Az ír díva saját társulata, a Catherine Gallagher’s Irish Dance Company egy védjegy a minőségre és a profizmusra. Mind a társulat, mind a szervezői csapat többéves komoly tapasztalattal rendelkezik a show-business terén. A teltházas fellépéseink és az évek alatt elért szakmai sikereink lehetővé teszik azt, hogy új dimenzióba emeljük az európai táncos show-műsorokat, és egy olyan extravagáns produkciót mutassunk be, mint az ALIVE.

Csatlakozz az eseményhez a Facebook-on!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció