Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Augusztus 21. 15:01, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Megtaláltuk a legszebb popsikat

Megtaláltuk a legszebb popsikat

Hétvégén lezárult a város legkerekebb fenekét kereső online szépségversenyünk.

A hétvégi kánikula elől, aki csak tehette vízpartra, strandra menekült egy kis enyhülés reményében. A vasárnapi forróság is sokakat kicsalt a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontba, ahol az amúgy is forró hangulatot popsi szépségversenyünk élő döntője fokozta tovább.

A közel egy hónapja tartó versenyünket a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban megrendezett Strandrádió Party keretein belül zártuk le, ahol a vendégeket sok más mellett egész napos zenével, táncbemutatókkal és játékos vetélkedőkkel várták a szervezők.


A város legkerekebb popsiját kereső szépségversenyünkre egészen a döntő napjáig lehetet jelentkezni, sőt, aki akart még az utolsó pillanatban, a helyszínen is becsatlakozhatott a döntőbe. Versenyünk online részére 47-en jelentkeztek, a döntőben pedig 21 lány mérte össze idomait.

Hogy a döntőben mindenki egyenlő eséllyel indulhasson, a végső döntést egy öttagú független zsűrire bíztuk. Ők döntötték el, hogy a szavazatszámoktól függetlenül ki kapja 2012-ben „a város legkerekebb popsija” címet. Hozzáteszem nem volt könnyű dolguk, hiszen életkorra és testalkatra való tekintet nélkül mindenki a legjobb formáját hozta. A tét nem volt kicsi, hiszen a nyertes közel 200 000 Ft értékű ajándékkal gazdagodott.

Popsi szépségversenyünk döntőjének hírére pillanatok alatt megtelt a lelátó és a medencepart izgatott nézőközönséggel, ahol nem csak az erősebbik nem képviseltette magát.


A fordulók során a lányok csoportosan és külön-külön is bemutatkoztak a közönség és a zsűri előtt.


A közönség lelkesen üdvözölte a lányokat, talán magában mindenki rangsorolt egy kicsit, de azt hiszem, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett volt.

Íme, a hivatalos végeredmény:


Mindenek előtt szeretnénk megköszönni a lányoknak az élő döntőben való részvételét és az első helyezett mellett köszöntöttük a II. és a III. helyezettet is, akiknek egy-egy apró ajándékkal kedveskedünk, melyet az infoCegléd képviseletében Balga Gábor, valamint a KEPUTCA.HU képviseletében Hartyányi Norbert adott át a lányoknak.


II. helyezett

III. helyezett


És végül a zsűri szavazatai alapján kihirdettük a 2012-es popsi szépségverseny, és ezzel „a város legkerekebb feneke” cím büszke tulajdonosát, aki Druga Alexa lett.

Nyereménye:
2 éjszaka/2 fő félpanziós wellness csomag Aquarell Hotel
50.000 Ft értékű Profi portfólió fotózás,
exkluzív fotókönyv
KEPUTCA.HU
Polimédia
Reklámstúdió
30.000 Ft értékű ékszervásárlási utalvány Kleopátra Ékszerüzlet
15.000 Ft értékű sportruházat vásárlási utalvány Indi-Go Dance and Fitness Style

A döntő során kihirdettük a szavazatok szerinti három különdíjas versenyzőt is. Az ő helyezésük a következőképpen alakult:

Gratulálunk a lányoknak, a nyerteseknek és minden résztvevőnek!
Köszönjük szpornzorainknak, támogatóinkak, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre!

Tartsatok velünk továbbra is, hogy nem maradjatok le semmi fontosról!
infoCegléd csapata

Csatlakozz hozzánk!


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció